Na prostoru gdje vlada paralelni političko pravosudni policijski sustav potpomognut s plaćenim medijima u punom spektru dominira političko prnjarenje

Što to znači? Politički prnjari čija povijest seže još od tzv. danas parkiranih političara, te povijesno stožernih uništenih stranaka od kojih je posebno izražen HSP koji je u koaliciji s SDSS-om bez želje za preuzimanjem odgovornosti za promjene koje svi želimo osim političkih prnjara pa i onih za 40% proračuna.

Puno je lakše dignuti ruku za izmjene prostornog plana i dobiti stan nego pokušati predvoditi promjene. Prnjarenje s koncesijskim odobrenjima, županijskim trgovačkim društvima i ustanovama je degutantno, ekonomski i stručno pogubno za iste. Svi koji dođu s prnjarskom politikom trebaju i otići, a ne ostajati na izmišljenim mjestima i sinekurama, a to će se, vjerujemo, desiti nakon sljedećih izbora.

Dakle nakon “deala” prnjari postaju štetočinska amorfna masa zdravorazumskog sažaljenja i osude. Kao nikad dosad, već je počelo prnjarenje i za saborske klupe s ishodištem u lokalnoj trgovini.
Zoran primjer izbjegavanja bilo kakve odgovornosti za čak i pokušajem za promjenu je Gradsko vijeće ili pr. Općinsko vijeće na Viru u ovakvim situacijama pored znanja potrebna je i politička hrabrost djelovanja, a ne isprazna filozofska neinventivnost koja se svodi samo na produžetak činjenja prisilne štete svima nama.
Simbioza političkih prnjara i već opjevanih sendvičara je za brendiranje svega zla u ovoj sredini. Toliko za sad! (P.S. Onima kojima je ovaj tekst namijenjen, shvatit će poruku)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime