Simbolično učlanjenje izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u PŠRD “Arbun” nije primirilo nemirne duhove koji su se razbudili nakon spornih izbora za Skupštinu te udruge

Podsjećamo, 19 članova PŠDR “Arbun” izvijestilo je nadležne institucije i medije o brojnim nepravilnostima koje su uočili tijekom izbornog ciklusa. Nakon toga su neki od njih dobili čudnovato pismo odvjetnika Daria Lalića, zamjenika predsjednika PŠRD Arbun iz kojeg se da zaključiti da će ih sve tužiti.

Međutim, ne miruju ni prijavitelji, a o čemu ćemo uskoro detaljnije izvijestiti. U međuvremenu je, neslužbeno doznajemo, smijenjena disciplinska komisija, a naši izvori kao razlog takvom činu navode da nisu htjeli smjenjivati članove udruge suprotno Statutu. Imenovana je nova disciplinska komisija koju, između ostalih, čine i dvoje članova koji su kao članovi izborne komisije sudjelovali u spornom izbornom procesu.

U prethodnim člancima naveli smo što sve zamjeraju prijavitelji, a danas objavljujemo i “šalabahtere” kojima se sugeriralo članovima za koga će glasovati odnosno koje će brojeve zaokružiti na glasačkom listiću.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime