Bivši načelnik općine Vir, Kristijan Kapović više puta je isticao kako ne vjeruje u institucije hrvatske države, posebice pravosuđe

U tom kontekstu je na vrlo grub način govorio o bivšoj predsjednici zadarskog Trgovačkog suda Ardeni Bajlo, ali i o mnogima drugima. Kada ga je Ardena Bajlo tužila zbog klevete, Kristijan Kapovićse nije odazvao na sudsku raspravu, pa je u siječnju prošle godine za njega izdan dovedbeni nalog.

Čini se da Kristijan Kapović nije izvukao pouku, pa opet izbjegava dolazak na sudske rasprave. Zbog vrijeđanja i klevetanja općinskih vijećnika sa Vira, Kristijana Kapovića tužili su Frane Vučetić, Jadranka Okreša i Igor Vučetić. Na prošlom ročištu, Kristijan Kapović se nije pojavio, pa je sutkinja Dubravka Šarić Škalabrin izdala dovedbeni nalog za sljedeće ročište.

Kako doznajemo, ročište će se održati u ponedjeljak, 5.srpnja s početkom u 9 sati, a njegovo privođenje očekuje se 15-tak minuta prije ročišta. Ukoliko Kristijana Kapovića policija dovede u lisičinama, neće to biti neko veliko iznenađenje. Kristijan Kapović, naime, ima iskustva sa lisicama na rukama. Zapaženo je ostalo njegovo privođenje u lipnju 2018.godine kada je nezakonito blokirao Virski most.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime