Kako neslužbeno doznajemo, jedan je češki državljanin prijavio da ga je seksualno zlostavljao visokorangirani policijski službenik iz PP Makarska

Za sada nije poznato na koji ga je način policijski službenik iz Makarske (podaci poznati redakciji op.a.) zlostavljao, no češki državljanin sve je prijavio nadležnoj Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj. Oni su nam potvrdili da su zaprimili prijavu i da se vodi istraga.

– Obavještavamo Vas kako smo po zaprimanju informacije da je jedna osoba zatražila liječničku pomoć i obzirom na navode iznesene liječniku, odmah započeli s utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti radi čega je osoba pozvana u službene prostorije PU splitsko-dalmatinske. Međutim, posebno upitan na okolnosti događaja nije potvrdio da je oštećen kaznenim djelom, niti se želio podvrgnuti liječničkom pregledu specijaliziranog liječnika. U odnosu na ovu informaciju obaviti će se provjera svih okolnosti navedenog događaja. Osoba je podnijela pritužbu na rad policijskih službenika vezano uz obavljanje službenih poslova, te će se u tom dijelu također obaviti inspiciranje i utvrđivanje svih činjenica, kazali su nam u PU Splitsko-dalmatinskoj.

Obojica prijavljenih policijskih službenika su visokorangirani u PP Makarska, a tijekom dana ćemo imati više detalja. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime