Tzv. proračunska sjednica Gradskog vijeća bila je teatar apsurda, pokazala je sav apsurd i besmisao politike u Zadru. „Kriminalna organizacija“ je dala ponudu koju IZDAJNICI nisu mogli odbiti – dovoljno protuusluga, nekretnina i novca! IZDAJNICI (gradski vijećnici) su glasali za Proračun „kriminalne organizacije“ za 2024. godinu, ostavili na vlasti „kriminalnu organizaciju“ i  ponovo ih spasili od zatvora

Piše: NE SMIMO REĆI!

Jedni su IZDAJNICI bili zaduženi za izglasavanje Proračuna, a drugi IZDAJNICI su dobili zadatak da održavaju kvorum kad IZDAJNICI koji su izglasali proračun „kriminalne organizacije“ ljuti i uvrijeđeni napuste Gradsku vijećnicu. Ljutiti izlazak IZDAJNIKA uz Uvukli ste nas u spletke, nabijem vas na k***c“?! Vjeruje li netko u ovaj performans? Tko je koga uvukao u spletke ZNA SE, isto tako ZNA SE koga bi trebalo nabiti na k***c!

„Kriminalna organizacija“ je dobila što je htjela, a što su dobili i što trebaju dobiti IZDAJNICI uskoro ćemo doznati! IZDAJNICI su kupljeni na razne načine, u protuuslugama (zaposlili su im žene, djecu…), nekretninama (stan u novogradnji koji glasi na punicu…) ili novcu. Zar je itko očekivao da netko od tih čobana ima stila u ponašanju? Davno je Krleža ovakve opisao, prodaju se za srebrnjake, a najveća briga im je ona oko debelog crijeva.

U Gradskom vijeću nekada je bila jedna Renata, a sada?!  Nažalost u Gradskom vijeću ZD oporba su samo (po abecedi): Damir Biloglav, Marjana Botić, Damir Burčul, Ante Rubeša i Roko Tadin. Samo 5 ljudi su sačuvali svoj obraz i dostojanstvo. Svi ostali su u koaliciji ili na platnom spisku „kriminalne organizacije“! 

NE NIKAKVA, NE NIKADA koalicija s „kriminalnom organizacijom“, u normalnoj državi to bi trebao biti kategoričan stav svih stranaka koje izlaze na izbore, jer tko koalira sa „kriminalnom organizacijom“ kriminalac je!

Kakvi su to ljudi, kakve su to stranke, kakvi su to vijećnici koji još uvijek vjeruju „kriminalnoj organizaciji“?! Pa oni moraju imati IQ na nivou sobne temperature.

Posebno zanimljiv lik je Danilo Radeta ili „jedinica za glupost“ kako ga od milja zovu članovi „kriminalne organizacije“. Jure Zubčić je podnio ostavku, možete biti sigurni da Danilo neće nikada podnijeti ostavku – on samo može biti smijenjen. On ima mandat da uništi i ono malo što je ostalo od „Stranke dugoročne propasti“ u Zadru.

Marko Vučetić  Predsjednik GV Grada Zadra je idealan „kriminalnoj organizaciji“, jer dok se on bavi metafizikom oni rade posao (prostorni planovi, stanogradnja, provizije, direktori i ravnatelji, Upravna vijeća i Nadzorni odbori,  sportski klubovi, kultura i umjetničke slike…).

Mnogi znaju reći: Jadan Zadar i tko nas vodi! Nije Zadar jadan i nisu jadni oni koji nas vode. Jadni smo mi koji ovo trpimo i šutimo! Koliko loših stvari, uništili su, opljačkali Zadar, potjerali mlade, uveli nemoral, pljačku, nerad i neodgovornost i „ujeo vuk magarca… idemo dalje ka da ništa nije bilo.

Odlaze dva najdugovječnija gradska pročelnika – Bogu hvala. Dizanjem svojih ruku po stranačkoj stezi i bespogovornim izvršavanjem svakakvih naloga „kriminalne organizacije“ uništili su oni mnoge, trajno upropastili živote mnogima. Istina pobrinuli su se oni dobro za svoju užu i širu rodbinu i žene. Samo po tome će ostati upamćeni. Puno je onih koji proklinju njih i sve njihove, pa je možda zato došao i njihov red. Neki kažu da je jedan od njih smijenjen da na obljetnici „kriminalne organizacije“ 23.12. ne bi popio sve vino?! Drugi kažu da se ovdje radi o borbama klanova u lokalnoj „kriminalnoj organizaciji“, borba koji klan će svoje staviti na ta mjesta. Iskustvo nas uči da svaku smijenjenu  bitangu „kriminalne organizacije“ naslijedi još veća. Ove će biti teško nadmašit, ali imamo puno povjerenje u „kriminalnu organizaciju“ i neiscrpnu septičku jamu „kriminalne organizacije“.

U Zadarskoj županiji spletki kao na Bečkom dvoru. Ne zna se ni tko je župan?! FORMALNO je to jedna osoba, a NEFORMALNO ili stvarno posao župana obavlja druga osoba. Najbliži suradnik župana je ljut i razočaran što je USKOK županu (prije 2 mjeseca) samo pokupio mobitel, ZAŠTO nisu „pokupili“ i njega?! Najbliži suradnik župana složio je „svoj program“, svoju tajnicu, glasnogovornicu, suradnike, svoje novinare, ravnatelje i direktore, vijećnike, načelnike…Već je našao i zamjene za  pročelnike (njih 4) koji odlaze u mirovinu. Načelnicima obećava i dijeli novac iz županijskog proračuna. Za ostavku ili smjenu Župana lobira na sve načine i na svakom mjestu institucionalnim i izvaninstitucionalnim sredstvima, dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima. Čini to preko rođaka i/ili prijatelja (u ministarstvima i ustanovama), preko rođaka i/ili prijatelja u stranci, preko općinskih načelnika, preko „plaćenih“ novinara koji pišu naručene članke… U tome mu izdašno pomažu i njegovi sadašnji i „budući suradnici“, oni koji bi njegovim izborom trebali „dobro proći“. Sve u skladu s motom kojim se vode pogrebna poduzeća: „Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane!“.

Nova pristupnica „kriminalne organizacija“ u Zadru, a  posebice u Zadarskoj županiji biti će odlično prihvaćena. U novom pristupnom formularu, pristupnici se moraju obavezati da će krasti, varati, lagati i muljati svakog tko nije u „kriminalnoj organizaciji“! Ovo je pravi put da se prikupi sav ološ Zadarske županije.

Čudna su ovo vremena. Dan nam je sve kraći, a noći nam sve duže! Cajke su preko noći postale naša pop kultura. AP – u ovom slučaju Prija je na rasprodanim koncertima zaradila oko 2,5 milijuna eura. U isto vrijeme Brena je na hrvatskoj nacionalnoj TV reklamirala svoj biznis s čarapama, Iva Šulentić je bila oduševljena. Brena je senzacija čak i bez četničke uniforme (one iz Brčkog 1994.), a tek da je bez čarapa. Istočne komšije nas zadnje vrijeme jako vole, na djelu je SANU 2. Sva sreća što Šešelj ne zna pjevati, inače bi sigurno napunio Arenu i to više puta,  a i gostovao i kod Ive Šulentić ili kod Ace Stankovića. Radi se o hrvatskoj nacionalnoj TV (HRT) koja ovršuje sirotinju i umirovljenike, a kojoj je Veliki Vođa Plen Ki-mun ovih dana dao dodatnih 18 milijuna eura da vrše promidžbu njegovog LIKA I DJELA.  Poznato nam je koliko je Veliki Vođa Plen Ki-mun spreman platiti svaki glas sa našim novcem. Nažalost takva država nema nikakvu budućnost.

Slabokrvni Veliki Vođa Plen Ki-mun kaže da imamo dvije Hrvatske. Da JEDNA je „kriminalne organizacije“ koja pljačka, ubija ljude i životinje, besramno ždere i loče i DRUGA koja sve to plaća.

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime