Veliki Vođa Plen Ki-mun podcjenjuje zdrav razum i inteligenciju društva. Uz pomoć „kupljenih“ medija, PR bojne uvjerava ljude da vide ono što ne vide, a ne vide ono što vide. Izokreće stvarnost i uvjerava javnost da su stvari drugačije. Čini sve da potvrdi mudru izreku: „Zarazna je i razorna moć laži.!”

Piše: NE SMIMO REĆI!

Ono na čemu bi mu sigurno bio „zavidan“ i sam Hitlerov šef propagande Goebbels je način na koji „surađuje“ i „posluje“ s medijima. Sve što bi trebalo pokazati stvarno stanje stvari onih koji vode „jadnu našu“, površnost, nestručnost, brigu samo i isključivo za osobne interese teško može izići u javnost i ne smije se objaviti. Ukoliko neki „neposlušni“ novinar i/ili nezavisni medij nešto objavi, odmah ga se diskreditira, a sama objava zna BRZO „nestati“ iz medijskog prostora. Prošlo ljeto donijelo je „prvu plinsku aferu“. Situacija se činila razorno ozbiljnom – ali… nije se dogodilo ništa. Ovo je ljeto serviralo političko-plinske repete, „plin za 1 cent“. Ma koliko tenzije rasle, izgleda da je ishod politički ponovno „u ništa“. Ovo sigurno nije slučajno ni besplatno! Ovo jako puno košta. Kako bi AP rekao javnost mora znati, treba reći, važno je da se zna, bitno je da znamo koliko građane i porezne obveznike košta ova i ovakva PODRŠKA I ŠUTNJA MEDIJA?! 

Mnogi znaju reći: Jadna država i tko nas vodi! Nije država jadna i nisu jadni oni koji nas vode. Jadni smo mi koji ovo trpimo i šutimo! Koliko loših stvari, uništili su, opljačkali i raselili „jadnu našu“, uveli nemoral, pljačku, nerad i neodgovornost i „ujeo vuk magarca… idemo dalje ka da ništa nije bilo.

 • Kad na internetu tražite informacije o zdravstvenom sustavu u Zadarskoj  županiji ponudi vam se bezbroj „zanimljivih“ linkova kao što su:
 • RASPAD PRIMARNE ZBOG POSEBNOG DEŽURSTVA (Posljednja pedijatrica dala otkaz u Domu zdravlja, roditelji spremaju prosvjed),
 • PROBLEM LOŠEG SUSTAVA RIJEŠAVA SAMO HZZO (Roditelji ne mogu cijepiti djecu kod pedijatara Doma zdravlja po odlasku njihove doktorice),
 • URUŠAVANJE PRIMARNE ZAŠTITE KOJA SE PRIVATIZIRA (Pedijatri na izdisaju: prisiljavaju ih na posebno dežurstvo s kaznom od 5000 eura),
 • KADROVSKE PROMJENE U ZAVODU ZA HITNU MEDICINU (Kolega umjesto Rušina: Upravno vijeće vraća se pod kapu HDZ-a),

Umirovljeni pedijatar dr. Damir Letinić na bolovanju – sad više nema nikoga u Domu zdravlja….

Dijete ne može naći pedijatra, mama ne može naći ginekologa, ne možeš dočekati red za pregled kod doktora opće medicine, o specijalističkom pregledu da ne pričamo…Zdravstvena zaštita za životinje u Zadarskoj županiji puno je bolja od zdravstvene zaštite za ljude. Županijski pročelnik za zdravstvo (doktor koji nikad nije bio doktor) uhljebljeni političar s smiješkom smireno kaže da sustav funkcionira. Funkcionira KATASTROFALNO!!! Mogu li probleme riješiti politički imenovani ravnatelji i potpuno nesposobna Upravna vijeća?! Pa većina od njih ne zna upravljati ničim što je složenije od bicikla, a kvocijent inteligencije (IQ) im je, misle neki, na razini sobne temperature. Zdravstvena zaštita po europskim standardima omogućava „Kraći put do zdravlja”, a zdravstvena zaštita po ZD standardima „Kraći put do GROBLJA”!

 • Po dostupnim informacijama novi predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar, Darko Kasap uspio je doznati (makar nešto) gdje je završio kamen s gradske rive pa može odgovoriti na naručeno pitanje gradskog vijećnika (sa liste IZDAJNIKA): Gdje je završio kamen s gradske rive, postoji li dokumentacija zbrinjavanja i postoji li plan kako upotrijebiti taj kamen“? Biti će zanimljivo čuti i vidjeti kakav će odgovor dati gradskom vijećniku, a posebice je zanimljivo smije li spomenuti TKO je dao nalog da se kamen (većina) „zbrine“ na lokaciju u Biljanima. TKO će odgovarati za ovo „zbrinjavanje“?
 • Obala kralja Petra Krešimira IV. nije luka, na njoj se nije odvijao i ne odvija se nikakav pomorski promet pa se nije mogla financirati iz EU natječaja za luke. Da bi pokušali prikriti velikuprevaru“ oko prijave na EU sredstva na zadarskoj rivi osvanula je tabla na kojoj se javno naznačuje da je riječ o Putničkoj luci Zadar. Ovo je samo predstava za Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) i gospođu Lauru Kövesi. Ako nije predstava za javnost (a radi se samo o predstavi) na mulu će za koji dan:
 • pristajati brodovi i katamarani za otoke,
 • biti će zabranjeno kupanje, a možda i šetanje na Rivi (Putničkoj luci Zadar),
 • tamo se više neće održavati DM millennium jump…

Može li jedna tabla PRIKRITI veliku prevaru, da li je ovo dovoljno da PREVARI Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) i može li ovo OSLOBODITI kaznenog progona počinitelje velike milijunske prevare?! Što ako je ova tabla samo „otvorila oči“ Uredu europskog javnog tužitelja (EPPO) i dodatno stvorila problem?!

 • Najbitniji projekt Zadarske županije u mandatu župana Božidara Longina, „projekt“ koji se jedino može nazvati „ADIO PAMETI“ ide dalje! Nažalost nema nitko normalan u „kriminalnoj organizaciji“ da ovo zaustavi! Nada u zdrav razum ovim „projektom“ definitivno je nestala.Zadarska županija diže milijune eura kredita koje treba uložiti da bi se Županija preselila iz uvjetnog u neuvjetan prostor. Vlasnik objekata u koje Zadarska županija  ulaže milijune eura (sigurno više od 6 mil. €) je MINISTARSTVO OBRANE RH. Kako su „stručnjaci“ u županiji proveli javnu nabavu, kako mogu milijune eura ulagati u tuđe objekte?! Odgovorni u županiji i „pročelnik za preseljenje“ trebaju nakon ovog biti Uskokovi optuženici! Zadarska županija nikad nije plaćala pa ni sada ne plaća ni eur za najam  zgrade u kojoj se nalazi i nitko je ne „tjera“ iz zgrade (pa ovo je „njena“ zgrada)! Iz zgrade je ne bi tjerala ni „Kata šmajser“ (Peović) da kojim slučajem dođe na vlast. Zgrada zadarske županije cca 2.000 m2 sa pripadajućim zemljištem od cca 3.500 m2 vrijedi milijune eura (na tržištu elitnih nekretnina danas i preko 15 mil. Eura). Za koga treba isprazniti ovu zgradu? Kome treba pogodovati? Tko je sve uključen u ovaj „prljavi projekt“? Tko je složio planove i napravio projekte? Zaposlenici Zadarske županije premještaju se u zgradu Pošte na Relji. Svi su šokirani, neke od zaposlenica i plaču!!! Premještaju se iz uvjetnog prostora u neuvjetan prostor! Za svoj prostor (UVJETAN) Zadarska županija nije plaćala ništa, a za tuđi prostor (NEUVJETAN) treba plaćati najam. Kancelarije su nikakve (neke nemaju ni prozore) i potpuno su neprimjerene za rad s strankama. Može se slobodno reći da su zaposlenice smještene u ZATVOR POLUOTVORENOG TIPA. Zaposlenicama bi bilo sigurno lakše kad bi odgovorni za ovo završili u ZATVORU ZATVORENOG TIPA!!!

Možda sve prođe bez ZATVORA ZATVORENOG TIPA jer navodno župan s „pročelnikom za preseljenje“ uskoro pokreće peticiju da se zgrada županije kad iz nje iseli županijska vlast pretvori u studenski dom. Nije sve crno, mrkli je mrak!

Dao Bog da je ovo zadnji mandat Velikog Vođe Plen Ki-muna.Teško ga je gledati, a još teže slušati. Dao Bog da je ovo zadnji mandat „kriminalnoj organizaciji“ u Zadru i Zadarskoj županiji. Teško ih je gledati, a još teže slušati.

„Kriminalna organizacija“ je interesna skupina kojoj je cilj vladanje kao takvo. Ako želite napredovanje na poslu, ako želite direktorsko mjesto, ako želite postati lokalni šerif, državni tajnik ili ministar, ako želite da vaša diploma anonimnog učilišta iz susjedne države postane cijenjena – uđete u „kriminalnu organizaciju“. Temeljna svrha „kriminalne organizacije“ nije ni reformirati ni voditi ni unaprjeđivati Hrvatsku. Svrha je pomagati članovima „kriminalne organizacije“ u ispunjavanju poslovnih, financijskih i drugih interesa.

PROGLAS GRAĐANIMA HRVATSKE: Ako živite u Hrvatskoj i potajno želite raditi i živjeti u Njemačkoj ili Irskoj, a ne znate kako, vrlo jednostavno, glasajte na slijedećim izborima za „kriminalnu organizaciju“, šanse su tada jako velike da će te uskoro dospjeti u Njemačku ili Irsku!!!

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime