Veliki Vođa Plen Ki-mun obratio se medijima nakon sjednice šireg predsjedništva „kriminalne organizacije“ (19.02.2024.) i konačno izjavio ono što već dugo čekamo: „Mi smo svi lupeži i sve nas treba uhititi i zabraniti.“

Piše: NE SMIMO REĆI!!!

Plen Ki-mun je rekao ono što već dugo govore mnogi građani Jadne naše opljačkane. Radi se o lupežima koje sve treba uhititi, a „kriminalnu organizaciju“ zakonom zabraniti! Međutim sada dolazimo do velikog problema, gdje zatvoriti i smjestiti sve lopove „kriminalne organizacije“?! U Engleskoj (najviše u Europi) zatvori mogu primiti preko 85 tisuća zatvorenika ali ni to ne bi bilo dovoljno da se svi lupeži „kriminalne organizacije“ zatvore. „Kriminalna organizacija“ se ponaša kao narkoman koji krade svoje roditelje i ne može se primijeniti, ne može prestati! Zato članove „kriminalne organizacije“ treba zatvoriti!

Istraga EPPO-a oko Nine Obuljen Koržinek i njenih suradnika brzo napreduje. Velikom Vođi se jako žuri da RADOSNI čim prije zasjedne u DORH a sve kako bi domaći istražitelji oduzeli tu istragu europskim. RADOSNI treba sprovesti operaciju „Spašavanje vojnikinje Nine“ – to mu je prvi zadatak! Problem sada pravi i Hrvojka, želi svoj mandat odraditi do kraja, dakle do 26.svibnja a ne želi sudjelovati u spašavanju vojnikinje Nine!

Izjava Velikog Vođe i ministrice Nine „nije to EU novac nego hrvatski“ govori sljedeće: Hrvatski se novac smije krasti, DORH ne reagira na pljačkanje novca hrvatskih građana. Hoće reći da se novac iz našeg proračuna može krasti i pronevjeriti bez ikakvih sankcija! Bogu hvala u ovom slučaju se nešto pita i Laura Kövesi, žena sa imenom i prezimenom, a najvažnije moralom kakvog Veliki Vođa i vojnikinja Nina nikada neće imati.

Je li Nina domoljubno orijentirana ili krim***lno orijentirana ministrica? Ona je pretjerano lojalna svom premijeru ZNA SE, ali kad-tad će biti uhićena!  Na kraju bi moglo ispasti da je Nina, koja vodi najkulturnije od svih ministarstava najveći krimos u Vladi. Ona i drugi članovi „kriminalne organizacije“ trebali bi se zamisliti jesu li sad oni došli na red da ih Veliki Vođa  žrtvuje kako bi sačuvao sebe”?  Možda je Nina osigurala nastavak dobrog života u BiH?

Veliki Vođa Plen Ki-mun napada Predsjednika. Predsjednik je dobio više od 1.000.000 glasova, neka se Veliki Vođa kandidira pa da vidi koliko ga narod voli, odnosno ne voli. Broji zadnje dane Veliki Vođa i njegova „kriminalna organizacija“…. Deri Predsjedniče!!!

Veliki Vođo bliži se dan kad će te tvoji cipelariti kao i sve tvoje prethodnike. Sudbina Sanadera, Kosor, Karamarka je pred tobom: čas je blizu. Trebao bi te biti strah! Bojiš li se?! Veliki Vođa Plen Ki-mun je na čelu najkorumpiranije Vlade ikada. Veliki Vođo, imaš li i jednog ministra/ ministricu da nisu umočili prste u lopovluk? Daj jednog samo navedi…

Veliki Vođo  došao je kraj, minuta je do kraja utakmice a gubite 3 gola razlike, gotovo je… Živjela Hrvatska bez „kriminalne organizacije“,  bez krađe i nepotizma!!!

Izgleda da se nakon Ministarstva kulture EPPO očekuje i u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, pa je u Erlićevom ministarstvu dana 19.02.2024. izbio požar. Požar je buknuo u noćim satima (oko 22,30) i to u prizemlju zgrade gdje se nalaze serveri. Slučajno ZNA SE?!

Dolaze izbori pa su članovi „kriminalne organizacije“ ubacili  u šestu, kažu treba pokrasti  na vrijeme, nikad ne znaš što donosi sutra, a prognoze loše. Nemojte zaboraviti slijedi u svakoj županiji rezanje vrpci, obećavanja, pozivanje na domoljublje, pozivanje na sve samo da ostanu na vlasti.

Ministar Šima (od Novice) Erlić došao je u ZD da mobilizira članstvo „kriminalne organizacije“. Informirao ih je da je zadarskom urbanom području odobreno 43 milijuna eura iz ITU mehanizma! Moraju biti aktivni, imaju 43 milijuna eura da se napune privatni džepovi i stranačka kasa namještenim natječajima i fušerski izvedenim radovima. Treba samo raditi kako su radili na projektima kao što su: Luka Gaženica, Kneževa Palača, Providurova palača, Studentski dom, EKO Zadar, Zadarska Riva… Ako se bude tako radilo i više od 10% može završiti u privatnim džepovima i u stranačkoj kasi. Vremena je sve manje jer dolaze izbori nakon kojih će neki nepravomoćno osuđeni članovi „kriminalne organizacije“ završiti u zatvoru… Nakon izbora biti će teško puniti privatne džepove, a stranačku kasu još i teže. Sva sreća je da ministar Šima (od Novice) Erlić ima dobre mentore, kako u stranci tako i u obitelji. Ne sumnjamo uopće da zna što i kako treba raditi.

Nažalost jedna stvar se stalno zaboravlja, kada se proziva za kriminal na državnoj razini, postoji jedan daleko veći a to je onaj na lokalnoj razini gdje policija, suci, načelnici, gradonačelnici, župani, vijećnici pa čak i svećenici piju i žderu zajedno. Istina prvo treba sasjeći debele krakove kriminalne hobotnice, a onda na red dolaze oni mršaviji.

Maskirani napadač na Danila Radetu je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Saznali smo da F. Š. nije branitelj jer je rođen 1995.,  a sigurno nije ni pripadnik navijačke skupine Tornado jer su navijači Zadra u vrijeme napada bili u Splitu na utakmici ili su doma ili u nekom kafiću preko malih ekrana gledali voljeni klub. ZNA SE tko ga je angažirao da (odjeven u ogrtač sa kapuljačom crne boje, prekrivši lice PVC maskom crne boje), fekalijama zas**e Danila i članove „Stranke dugoročne propasti“.  ZNA SE tko je izdao „fekalistu“ (lažni desničar i druker), još trebamo doznati kako je i koliko „nagrađen“ Zoro osvetnik?!

Jedan je zadarski portal objavio: „Branku Dukiću netko zalio aute zelenom bojom – na terenu krim policija, spominju se dugovi.“ Zašto zelena boja? Zelena boja bila je na akciji u Pevexu (40%) – mora biti neki štedljiv tip! Brankica je bolje prošao od Danila. Danila nisu polili kemikalijama nego fekalijama.

Na pitanje gradskog vijećnika je li vas sram što je Zadar na glasu kao grad pun nepotizma, korupcije i kriminala, Brankica je (22. prosinca 2020.) odgovorio: “Ja nisam čuo ni za jednu koruptivnu aktivnost u gradskoj upravi i Gradu Zadru, nemamo ni neki krim milje, naša policija radi vrhunski posao.” „Kriminalna organizacija“ nije čula za kriminalne radnje u ZD! Ovo ne zaslužuje komentar! Od nekad normalnog  grada „kriminalna organizacija“ je napravila kasabu, u kojoj se ljudi na ulici  polivaju kantama fekalija.

Prija ide dalje: Nakon pet nastupa u Osijeku najavila Rijeku, Varaždin i Zadar. Za Zadar je naručila odjevne elemente u plavoj boji da bude ZNA SE.

Gradonačelnik nije oduševljen što dolazi Prija. Zna Brankica da su 80% publike Prije članovi „kriminalne organizacije“ i njihovi simpatizeri. Prija je dokaz da je Hrvatska konačno, a možda i trajno izgubila stoljetni kulturalni rat između umjetnika i mnogobrojnih priprostih seljaka! Pobijedili su priprosti seljaci, takva nam je i vlast na državnoj i na lokalnoj razini (makar ova u ZD i Zadarskoj županiji).

Nagradno pitanje za 2 karte u počasnoj loži za koncert (prvi od više njih) Prije u ZD: koji je dužnosnik prilikom polaganja ispita na poznatom hrvatskom veleučilištu (završio ga ministar Medved, Ivan Pernar…) zamolio profesoricu da požuri jer mu se žuri kući budući da nije skupio tuke?

Izbori su pred nama i trebamo odlučiti: Za Hrvatsku ili za „kriminalnu organizaciju? Tko voli Hrvatsku izaći će na izbore i glasati protiv 3 P koalicije (Plenković, Penava, Pupavac)!

Nakon izbora biti će gušt slušati kmečanje lopova iz „kriminalne organizacije“.

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime