Veliki Vođa Plen Ki-mun bacio je svima krafne u obliku povišice i raspušta Sabor. Izbori taman kada počnu dolaziti veće „iskamčene“ plaće. Koji prozirni trik. Strategija vrijedna najvećih povijesnih manipulatora

Piše: NE SMIMO REĆI!!!

Sad ili nikad, vrijeme je da ih maknemo, za sva vremena!!! Izađite na izbore da maknemo ovo s vlasti. Panika je krenula!!! Uhljebi na burzu, a lopine u ćuzu. „Kriminalnu organizaciju“ smjestiti gdje im je i mjesto. U zatvor! Dosta je bilo… „Kriminalna organizacija“ mora pasti i jedan po jedan po robijama. Koje će veselje biti kad Veliki Vođa i Nina završe u pržunu! Sanader je već zauzeo mjesto šefa knjižnice u zatvoru, ali sigurno ima još neko atraktivno mjesto za jednog intelektualca, nešto što ne uključuje teži fizički rad? Odmah kad padne „kriminalna organizacija“, donijeti zakon o zabrani Lex kriminalna!

Podpredsjednik Vlade RH (ministar Bačić) obratio se medijima, imao je nadrealan istup u kojem je izjavio: Mi u HDZ-u imamo nultu stopu tolerancije na korupciju, najveći smo borci protiv nje. Naši standardi su jako visoki“. Mnoge je ovo potjeralo u WC. Priznao je da nam treba velika i jaka borba protiv korupcije, ali kako je korupcija uopće moguća kad su svi članovi „kriminalne organizacije“ tako pošteni i usput na vlasti su toliko dugo godina? Želimo „kriminalnoj organizaciji“ uspješnu borbu protiv korupcije! Neka nam samo kažu znači li to onda i konačni raspad koruptivne hobotnice ili će hobotnica pustiti crnilo i uteći…

„Kriminalna organizacija“ se ponaša kao narkoman koji krade svoje roditelje i ne može se primijeniti, ne može prestati! Zato članove „kriminalne organizacije“ treba zatvoriti! Zato je u Jadnoj našoj opljačkanoj u tijeku je nagradna igra: „Tko je sljedeći uhićeni milijunaš“?

Veliki Vođa Plen Ki-mun sa svakom press konferencijom se sve više zakopava u vlastitoj kaljuži okružen sa ljudskim talogom. Obratio se medijima i za istražitelje EPPO izjavio: Sve su to naši ljudi”. To nije istina, to nisu njegovi ljudi, njegovi su kriminalci, ovi proganjaju njegove „ljude“. Svojim zakulisnim igrama mislio je praviti budalu i od EPPO. Međutim Laura Kovesi je prepametna da bi se dala vozati od Velikog Vođe i njegove svite.

U Jadnoj našoj ni suda ni pravde! Laura dođi barem na 2-3 godine umjesto RADOSNOG, samo da pohapsiš i zgnječiš glave ovim zločincima, ovoj nemani i aždaji koja guta sve što vrijedi u ovoj Jadnoj našoj opljačkanoj. Ako treba tisuće će građana potpisati 10% da im se odbija od plaće za tebe… samo da potamaniš ove nemani, lešinare, utvare i žohare… Ne pitamo za cijenu! Laura, dođi, ima posla koliko ti srce želi!

Glavni autor Deklaracije o nezavisnosti i treći Predsjednik SAD-a Thomas Jefferson ima mudru izreku: „Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.”

Ministar Šima (od Novice) Erlić uspio je devastiranu, neobnovljenu i raseljenu Petrinju proglasiti natprosječno razvijenom. Prema novoj Odluci o razvrstavanju jedinica lokalne i područne samouprave, u indeksu razvijenosti napredovala je i Glina. Mora se napredovati, makar i silom papira. Petrinja natprosječno razvijena isto kako je Vlada „kriminalne organizacije“ natprosječno sposobna i natprosječno poštena.

Ministar Šima (od Novice) Erlić je uspio „napredovati“ s Petrinjom ali nije s izbornom listom. U devetoj (IX.) izbornoj jedinici, koja obuhvaća većinu teritorija Zadarske županije, kao nositelj izborne liste HDZ-a postavljen je „genijalni“ ministar pravosuđa iz Šibenika. Veliki Vođa Plen Ki-mun opalio je pljusku zadarskom HDZ-u…zar peti grad u RH, metropola Mediterana i bastion HDZ-a ne zaslužuju imati nositelja liste? Koji poraz zadarskog HDZ-a. Zadarski mladi lavovi su završili u zoološkom vrtu. Koji poraz zadarskog HDZ-a. Veliki Vođa popi**o se po zadarskom HDZ-u! Pokazao je koliko su mu bitni svi skupa.

Zadar Grad slučaj, bio i ostao. Najkorumpiranija županija u Hrvatskoj. Napredujemo! Use, na se i podase…ZNA SE. Investitori u novi zadarski hotel koji će biti otvoren pod nazivom  Hyatt Regency Zadar Maraska, potvrdili su dobivanje kredita od PBZ-a i HBOR-a u iznosu od 31 milijun eura. Nije prvi put da turski investitori koriste kredit za investicije u Hrvatskoj. Turci se financiraju novcem hrvatskih građana. Zašto hrvatske banke stalno pozajmljuju turskim poduzetnicima u Hrvatskoj? Odavno je poznato da su investitori „naši Turci“. Počelo je s Hypo B. koja je uništila mnoga poduzeće u HR, a kasnije i sama propala.

Nadamo se da će otvoriti turski restoran, a u Barke bi mogli posluživati Kebab.

Isto kao nekad u Bibiliji, tako i ovih dana u Zadru Saloma je plesala ples sedam velova za Brankicu (u Bibliji je to Herod Antipa ). Na kraju joj je Brankica (Herod Antipa) kao nagradu obećao ispuniti sve što poželi. Saloma je zatražila glavu sportaša koji je nosio hrvatski grb i hrvatsko ime, naručila je glavu Hrvata i katolika, čovjeka grada Zadra… Isto kao u Bibiliji Brankica (Herod Antipa) je Salomi dao glavu Hrvata na pladnju. Saloma je velika zvijezda, 2022. proglašena je New star of BALCAN MUSIC u Novom Sadu.

Nakon svakog jačeg juga „kameni čuvari” bježe sa zadarske Rive ili Putničke luke (jedina luka u svijetu na koju ne pristaju brodovi). Zašto ne žele čuvati projekt „kriminalne organizacije“? I priroda se urotila protiv „kriminalne organizacije“. Zadarska Riva je postala Luka, zauvijek je uništena, betonizirana i popločana sivim kamenom i škaljom, a njen izvorni kamen opljačkan. Čuvari uspiju pobjeći a hoće li odgovorni za veliku prevaru u realizaciji ovog projekta uspjeti pobjeći Uredu europskog javnog tužitelja (EPPO) tek ćemo vidjeti . EPPO je započeo istragu pa…

Zadarska policija privela je ovih dana 50-godišnjeg profesora jedne zadarske osnovne škole zbog sumnje da je pokušao spolno zlostavljati i iskorištavati svoje učenike. Riječ je o osobi poznatoj u kulturnim, ali i crkvenim krugovima. Da se stvar ne bi zataškala kriminalističko istraživanje je provodila PU šibensko-kninska a ne PU zadarska. Logično ZNA SE, ipak se radi o članu „kriminalne organizacije“. Šima (od Novice) Erlić, nesuđeni nositelj liste u devetoj izbornoj kaže da je osumnjičeni bio pasivan. Nažalost iz svega što se pojavilo u medijima izgleda da je bio „vrlo aktivan“. Nedavno (dok je bio pod istražnim radnjama) je viđen na ručku sa glavnim kadrovikom „kriminalne organizacije“ za Zadarsku županiju. Osumnjičeni se  spominjao i kao kandidat za gradonačelnika Zadra. Što mislite zna li ovo Šima (od Novice) Erlić?!

Na kraju jedna dobra vijest: Branko Kutija dobio novi četverogodišnji mandat ravnatelja Županijske uprave za ceste.  Bivši gradonačelnik Benkovca koji je za vrijeme mandata živio u Zadru i tekstilac koji je “stručnjak” za ceste. Tko je** struku?! On je oličenje politike „kriminalne organizacije“. Krasno, doći će do mirovine a da se ni leden hladne vode nije napio. Čuva mjesto za sina čovjeka koji ga je postavio. Jedini se javio na Natječaj, a tko će i se prijaviti. Zadarska klasika, žalosno da ne može biti žalosnije.

Izbori su pred nama i trebamo odlučiti: Za Hrvatsku ili za „kriminalnu organizaciju? Tko voli Hrvatsku izaći će na izbore i glasati protiv 3 P koalicije (Plenković, Penava, Pupavac)! Nakon izbora biti će gušt slušati kmečanje lopova iz „kriminalne organizacije“.

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime