Tiskani medij je ovih dana objavio: „Partner Šeksova nećaka kupio stroj za tiskanje izbornih listića. IZBORNI listići tiskat će se na stroju koji se nalazi u vlasništvu tvrtke Olega Uskokovića, odvjetnika koji je poslovni partner Šeksova nećaka Bojana Divjaka u tvrtki u kojoj je zaposlena bivša šefica Narodnih novina Darija Prša“. U normalnoj državi nakon ove objave Uskok bi odmah posjetio Uskokovića, ali ovo je Lijepa njihova!

Piše: NE SMIMO REĆI!!!

Zar smo i do ovoga došli?! Da čovjek ne povjeruje što im sve pada na pamet… Tiskaj do pobjede! Sova već naveliko tiska listiće, i to, ZNA SE, pravilno ispunjene! Pogledajte malo po HDZ selima tko sjedi i pregledava osobne i što se napravi u 19h. „Kriminalna organizacija“ ne želi provođenje slobodnih transparentnih izbora ni providne glasačke kutije. Izgubili su svaku mjeru, ali sami smo do ovoga doveli.

U Hrvatskoj sve pada osim broja birača. Trenutno ih je oko 470 tisuća više nego što imamo punoljetnih stanovnika. Ako zafali glasača, naštancati ćemo i gotovo. Biti će listića barem 200.000 viška. Znači bit će duplikata sa istim serijskim brojem. Mogu ih naštampati koliko hoće. Nema šanse da nešto bude krivo kod brojanja! Uskoro će i mrtvima dodijeliti E-građanin, pa posao cvjeta li cvjeta…. Tko ih kontrolira, kao i listiće? Nitko…

Ovome se i Andrej Vučić divi i zavidi, njegov brat samo ima firmu koja štampa registarske pločice za Srbiju! Na Dalekom istoku Kim Jong-un puca od ljubomore i misli si Plen-Ki- mun je veći diktator od mene!

Onda „ugledni“ kolumnisti (na platnom spisku „kriminalne organizacije“) pišu o tome da je Milanović pretjerao s vrijeđanjem Anemičnog, Radosnog, Sove, njegova kuma iz Ustavnog suda, Grle…  Sova oporbu naziva da su protuhrvatski ološ, izdajice, gangsteri, lopine, zmije otrovnice, šupljozube mrziteljice, grbavci… Jedini koji Sovi može presuditi je Marijan Badel!  Kako to netko može baš toliko biti bez savjesti, morala i pameti pa da glasa za „kriminalnu organizaciju“?!

Nažalost za nas hajdukovce u potpunosti se potvrdilo ono što smo pisali prije nekoliko tjedana! S Hajdukom nam je bilo sve u redu do 27.siječnja 2024. a onda je sve krenulo naopako! Toga dana je HDZ Split dao dres Hajduka (s njegovim prezimenom) HDZ premijeru. Odakle im pravo? Jeli to njihov klub? Dres sa brojem 34 je sve upropastio! Tim dresom bacili su PROKLETSTVO na naš klub, našu svetinju! Tada je sve krenulo naopako i tko zna kako će završiti. Prvenstvo smo izgubili ali izgleda da to nije kraj. Ne bi nas spasio ni pokojni Tomislav Ivić ili Fabio Capello. Sveti dres Hajduka dali su čovjeku koji ne navija za Hajduk, jer na pitanje za koga navija odgovorio je: „Navijam za HDZ“. Katastrofa! Istina možda on navija za neki drugi klub, otac mu je bio major UDB-e a oni su uglavnom navijali  za FK Partizan Beograd. Možda se PROKLETSTVA mi torcidaši možemo riješiti i bez Don Gabriele Amortha (glavni vatikanski egzorcist), na izborima 17.04.2024. Pokušajmo!!! 

Puno je zanimljivih likova na listama „kriminalne organizacije“. Mala Kapula nije više na listi, ali unatoč tome puno je njuški koje izgledaju kao da je popodnevno druženje ispred neke ustanove zatvorenog tipa. Zvekanović, Yutel Bata, Markotić… sve ljepše i ljepše. Za Zvekanovića  neće glasovati ni najuži članovi obitelji. Tu je i Plenkovićev Yutel Bata, narodu iz inata. Stariji se dobro sjećaju zime 1991/1992 i novljanskog ratišta… Sjećaju se goleme inspiracije koju su crpili gledajući Yutel i upijajući svaku riječ i poruku bratstva i jedinstva koju je širio tata Goran… Treba dati glas Yutel Bati. Ako nije u vašoj izbornoj jedinici dopišite njega i tatu. Na listi „kriminalne organizacije“ je i covid-“doktorka”. „Kriminalna organizacija“ joj je osigurala nagradu Zagrepčanka godine i novčani iznos od 50.000 kuna – zasluženo ZNA SE. Krašotica Alemka je ljude nazivala teroristima, a zagovarala je i eksperimentiranje sa cjepivom na djeci… Dana 24. studenoga 2021., na Laudato TV-u je dala ŠOKANTNU izjavu o cijepljenju: „A na čijoj djeci ćemo ispitati cjepivo? Na nečijoj djeci se to mora ispitati.“ Može li gore?!  Ovo je za kazneni progon!!! I doktor Josef Mengele je eksperimentirao s ljudima radi „viših interesa“… Kažu da se covid-“doktorka” pokušava saborskim imunitetom spasiti od mogućeg progona. Neće da može!

Europski tužitelji istražuju Ursulu von der Leyen u aferi Pfizergate – mega dogovoru o cjepivu protiv korone. Mega sporazum o cjepivu izvorno se smatrao trijumfom za von der Leyen. No sama količina kupljenih cjepiva (4 milijarde cjepiva za 450 mil. EU stanovinika) je izazvala niz začudnih reakcija, a Politico je krajem prošle godine otkrio da je bačeno doza u vrijednosti najmanje 4 milijarde eura. Najveća pljačka u povijesti EU – navodno je isplaćeno više od 500 mil. eura za provizije. Možda doznamo koliko je od toga dobila Ursula i njen suprug koji je na platnom spisku Pfizera. Hrvatska je uništila 4 milijuna doza cjepiva, tko je od „kriminalne organizacije“ i koliko dobio?!

Milanović ne može na listu. Ali je zato „kriminalna organizacija“ uredno kandidirala devet svojih župana, koji isto ne mogu biti zastupnici. Što se luđi zakoni donose to je bliže propast carstva – Marko Aurelije.

Uskrsno je vrijeme, a zaštitnici kriminala i korupcije u prvim redovima u crkvi. Komunisti do 1991. a od 1991. pa nadalje u „kriminalnoj organizaciji“. Prije su nas na vratima crkve špijunirali, a sad odmah do Oltara… Strašno!!! Znaju li ovo svećenici kojima je drago da su članovi „kriminalne organizacije“ na njihovim liturgijskim slavljima?! Takvim svećenicima ne smeta što su ti likovi opljačkali njihov narod. Znaju li da je Isus rekao svojim učenicima „Ne možete služiti Bogu i bogatstvu“ (Luka 16,9-15.)?

Oporavak i otpornost u interpretaciji „kriminalne organizacije“. Novi dosad neviđeni SKANDAL: tvrtka koju vodi moćni član „kriminalne organizacije“ od Vlade dobila 4,92 milijuna eura za privatni hotel. Ministarstvo turizma dodijelilo je nepoznatoj tvrtki (Preko d.o.o.), bez ikakvog boniteta, bez zaposlenih i gotovo bez prihoda sredstva iz Europskog fonda namijenjenog oporavku hrvatskog gospodarstva. Poslovni prihodi u 2021. su im 0 kuna, a u 2022. iznose 53.760 kuna (7.135 eura). Zadržani gubitak im je 27.564.935 kuna (3.658.496 eura). Nijedna poslovna banka im ne bi odobrila ni minus po računu od 10.000 eura, a Ministarstvo turizma im je DAROVALO 4,92 milijuna eura! Logično ZNA SE! Najprije hapsiti pa onda podizati optužnicu.

Tvrtka ne ispunjava uvjete za NPOO i Hamag-Bicro, ali to ne interesira „kriminalnu organizaciju“. Zato su se i borili protiv objave rezultata svih natječaja! Sve ćemo mi to svi vratiti u EU proračun, kad dođe revizija i EPPO. Zato EPPO i misli otvoriti ispostavu u Zadru – treba istražiti projekt Providurova palača, CGO (Centar za gospodarenje otpadom), zadarska Riva („kriminalna organizacija“ je proglasila putničkom lukom), ovaj projekt…

Direktor tvrtke je moćni član „kriminalne organizacije“, Predsjednik Odbora za financije i proračun Županijske skupštine Zadarske županije. O tom direktoru (i još dvojici manje poznatih) Slobodna Dalmacija dana 10. studenoga 1988. je objavila: „… u sudskom procesu »najveće zadarske poslijeratne pljačke« danas je u dvorani Okružnog suda završena glavna rasprava. Branitelji optuženih su se inače usprotivili kvalifikaciji krivičnog djela koje je prema optužbi osobito težak slučaj pljačke, a opunomoćenici oštećenih stranaka Komercijalne banke Zadar i »Otočanke« postavili su odštetni zahtjev prema valoriziranom tečaju otuđenih deviza. Prema tom zahtjevu optuženi su što u devizama što u dinarima u četiri godine prisvojili više od 800 milijuna dinara, dok prema optužbi taj iznos s devizama preračunatim u dinare u vrijeme izvršenja iznosi inkriminiranih 114,882.778 dinara. U skladu s navodima javne tužbe, nalazima i mišljenjem sudskog vještaka te djelomičnim priznanjem dvojice optuženih, a gotovo cjelokupnim priznanjem prvooptuženoga, trojka je od, listopada 1983. do kraja 1987. godine otuđila i prisvojila: 158.496,84 DEM, 84.889,90 USD, 30,725.720 ITL, 12.080 CHF, 6.287 NLG, 4.315 SEK i kao dodatak 16.315.125 dinara. Sigurno je da direktor tvrtke (moćni član „kriminalne organizacije“), ima najbolje reference i nitko nakon svega što je napravio ne može bolje upravljati financijama pa je Predsjednik Odbora za financije i proračun  Zadarske županije.

“Za sve izazove”, slogan „kriminalne organizacije“. Svakim danom u svakom KRIMINALU napredujemo! Prokleti članovi „kriminalne organizacije“, nema metra u Hrvatskoj gdje bahato ne kradu, privatno i javno. U zatvor s njima. Dobro je rekao pokojni Tetak samo batina i zatvori. Ako zatvor ima 4 kata, napraviti još 4 kata. Bivši HDZ-ov zastupnik, general Ljubo Ćesić Rojs nedavno je izjavio: „Bio sam u krivu, ovi moji još uvijek jamljavaju, otimaju. Napišite slobodno, ukrali bi Bogu nogu“!

Pošteni član „kriminalne organizacije“ je kao Yeti. Priča se da postoji, ali ga još nitko nije vidio. To je „kriminalna organizacija“, ne mogu da ne prevare! Ubijaju na cesti. Premlaćuju nam djecu. Kradu gdje i kad god stignu. Ljudi…pamet u glavu, izbori su pred vratima!!! Neka broje zadnje dane na vlasti!

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime