Ovo što se događa u „jadnoj našoj“ i u Zadru je najbolja verzija emisije „U zdrav mozak“, a sve u režiji „kriminalne organizacije“ 

Piše: NE SMIMO REĆI!

Postoje dvije slike Hrvatske, JEDNA narodna, radnička, nezadovoljna, ogorčena položajem onih koji žive od svog poštenog rada, i DRUGA samozadovoljna, hvalisava, hrvatskog establishmenta koji ne dijeli sudbinu ni naroda ni radnika… Prema riječima Velikog Vođe Plen Ki-muna biste lako, da ne živite u Hrvatskoj, mogli pomisliti kako je riječ o nekoj od najbogatijih EU članica a ne invalidnoj i po mnogim parametrima zaostaloj zemlji s velikim brojem siromašnih i potplaćenih ljudi.

Od Hrvatske su napravili ono što je četnicima bio nedosanjani san – uništili su je, opljačkali i raselili. „Jadnu našu“ su potpuno uništili u materijalnom i moralnom smislu tako da su uveli nemoral, pljačku, nerad i neodgovornost u baš svaku instituciju koju su okupirali, a koje se financiraju našim novcem. Radi svega toga nastao je neviđeni egzodus građana Hrvatske gdje se odselilo 500 tisuća produktivnih i obrazovanih…

Nije toliko problem što oni kradu (iako je to kažnjivo i za osudu) nego što ZAUZIMAJU MJESTO nekome tko bi radio na dobrobit cijelog naroda a ne samo za sebe.  Borg, žetoni, trgovina političkim utjecajem… sve to šteti Hrvatskoj i Hrvatima, a koristi „kriminalnoj organizaciji“ da ostaaaje na vlasti! Njihovi članovi su likovi koji „kriminalnu organizaciju“ vide kao pomoćni alat za ostvarivanje svojih (i samo svojih) osobnih interesa. Sve što su si zamislili ne mogu ostvariti ako nisu članovi stranke koja ih stavlja na izbornu listu a time i na položaj gdje je muljanje, petljanje, spletkarenje, krađa, nepotizam i mito moguć.

Jadan onaj kojima ovakvi pomažu i koji od ovakvih ovisi, a da nije iz njihovog legla. Sakupljanje boca ili neprekidni rad do smrti su njegova budućnost.

  • U petak 4. kolovoza 2023. Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, vratila je u samostan Sv. Frane srebrni križ iz 14.stoljeća koji je ukraden iz Zadra prije 50 godina. U prvom redu su sjedili likovi (većina njih) kakve je Isus istjerao iz svog hrama u Judeji, jer je znao da su dvolični, prevrtljivi, neautentični, neiskreni i pokvareni. Ni legendarni svećenik i egzorcist o. Gabriele Amorth (najpoznatiji službeni egzorcist Papine rimske biskupije) ne bi uspio iz njih istjerati Sotonu. ZLI je zavladalo tim likovima da ni ponizni svećenik koji je Božjom snagom oslobađao ljude ne bi te likove oslobodio dugogodišnjeg demonskog utjecaja. Olujno nevrijeme je moglo biti dan prije ili dan poslije, a ne samo nekoliko sati nakon odlaska sila ZLA – ZNA SE! Bog je poslao znak i olujni vjetar da bi rastjerao miris sumpora koji se nakupio ispred i na svetom mjestu. Stoljetno stablo ispred samostana se slomilo kao slamka, poklopilo i razbilo javni rasvjetni stup – nastala je tama. Falilo je samo da zapljušti s neba oganj i sumpor i da Bog sve uništi – kao u vrijeme 21. stoljeća prije Krista, vrijeme Sodome i Gomore. Božja poruka je jasna, a da li su oni kojima je upućena shvatili Božju poruku?! 
  • Sveti Lovro je bio đakon koji je povjereno crkveno blago podijelio siromasima. Kada ga je sudac upitao za blago Crkve sv. Lovro pokazao je na siromahe, bogalje, slijepce i bolesnike i rekao: „Evo blaga Crkve, vječnog blaga koje se nikada ne umanjuje, već ga ima i posvuda se može naći“. Car Valerijan tu je njegovu gestu shvatio kao ruganje i smjesta ga osudio na smrt. Znaju li ovo svećenici kojima je drago da su članovi „kriminalne organizacije“ na njihovim liturgijskim slavljima?! Takvim svećenicima ne smeta što su ti likovi opljačkali njihov narod. Znaju li da je Isus rekao svojim učenicima „Ne možete služiti Bogu i bogatstvu“ (Luka 16,9-15.)? Nažalost izgleda da su nam od sv.Lovre ostale samo „Suze svetog Lovre“ – kiša meteora koja se događa otprilike u vrijeme njegova spomendana. Ako to sv. Lovre plače, ima puno razloga za to!  
  • Krađa KRIŽA se dogodila u noći između 26. i 27. travnja 1974. godine. Upućeni kažu da je ondašnja milicija, brzo otkrila počinitelje i sve znala, ali je slučaj vodio do politike i političara pa je sve zataškano. U Zadru i Zadarskoj županiji ništa se nije promijenilo i danas je sve isto. Što je DORH i USKOK napravio po zaprimljenoj KAZNENOJ prijavi gradskih vijećnika protiv gradonačelnika Branka Dukića i pročelnice Dine Bušić?! Da li je krim policija provela istražne radnje? Ovo je vrlo jednostavan slučaj (slučaj Dukić-Bušić) i za miliciju, a kamo li za istražitelje USKOK-a. Slučaj ne traži nikakvo grafološko vještačenje kao što je bilo u slučaju bivšeg predstojnika Ureda predsjednika Vlade Tomislava Sauche pa… Umjesto da su na sudskoj klupi, gradonačelnik Branko Dukić i pročelnica Dina Bušić nam se i dalje rugaju i smiju, sjede u prvom redu. Ovo je baš „u zdrav mozak“!
  • Danas u Zadarskoj županiji imamo „Vijeće za prikrivanje kriminaliteta“ kojeg oni istina zovu Vijeće za prevenciju kriminaliteta na području Zadarske županije, a kojim predsjeda župan Božidar Longin. On (župan) stalno se „bori“ s kriminalom i kriminalcima. Zbog njega i ostalih iz „Vijeća za prikrivanje kriminaliteta“ sav kriminal je „prikriven“ pa je Zadarska županija, županija bez kriminala! Načelnik policije ako bude htio i bude se javio sigurno može računati na još jedan mandat. Policija hapsi novinare, hapsi nebitne gradske službenike, istražuje i hapsi oporbene vijećnike, ali ne istražuje i ne hapsi članove „kriminalne organizacije“!
  • Nova zadarska atrakcija, lanterna na obnovljenom gatu rive, oštećena je nakon mjesec dana od postavljanja! Austrijska Carevina je gradila svjetionike da traju stoljećima a sada… Lanterna je oštećena a sama riva još nije dobila ni uporabnu dozvolu. Pa ovakvi bi i bunkere radili od siporeksa. Prvo veliko jugo u Zadarskom kanalu izbacilo je morsku travu na obnovljenu rivu. To se do sada nije događalo – zašto se sada događa? Travu su pokupili komunalci a vidjeti ćemo da li će Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) i gospođa Laura Kövesi „pokupiti“ nekog radi „prevare“ oko prijave na EU sredstva. Naime, Obala kralja Petra Krešimira IV. nije luka, na njoj se ne odvija nikakav pomorski promet i nije se mogla financirati iz EU natječaja za luke. Nadamo se da će novi predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar, Darko Kasap odgovoriti na naručeno pitanje gradskog vijećnika (sa liste IZDAJNIKA): „Gdje je završio kamen s gradske rive, postoji li dokumentacija zbrinjavanja i postoji li plan kako upotrijebiti taj kamen“?
vatrogasno vozilo zeljko sosa
  • Od kada je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zadar, Željko Šoša (nakon 23 godine) otišao je u mirovinu u JVP samo problemi. Očito je „tetak za vrtiće“ ostavio odlično stanje u JVP. U JVP najviše roštilj „plaće za njim“. Nema takvog roštilja od Prosike (na jugu) do Kolana (na zapadu). „Tetak za vrtiće“ bio je stranački izvršitelj, na njega se „kriminalna organizacija“ uvijek mogla osloniti! Zadarski vatrogasci su sada u  prosvjedu da im se poboljšaju materijalna prava, što znači plaća. Takvih problema nema „tetak za vrtiće“,on je Potpredsjednik Županijske skupštine Zadarske županije (dobiva lijepu naknadu za to), on je Predsjednik Upravnog vijeća Županijske lučke uprave Zadar (dobiva lijepu naknadu za to)… Da se njemu ponudi bilo koji posao, nema veze da li je stručan, zna li išta o tom poslu i može li ga obavljati, ako je dobra plaća, on bi to prihvatio.

Građani Grada Zadra, oni koji imaju djecu bez stranačke iskaznice, oni koji su doživjeli i doživljavaju velike nepravde od strane članova “kriminalne organizacije”, trebali bi se konačno „probuditi“. Ako ne zbog sebe onda zbog svoje djece i svojih unuka! Dokle će dozvoliti da ih članovi “kriminalne organizacije” JE.. U ZDRAV MOZAK?Kada će građani Grada Zadra shvatiti i prihvatiti: MI  SMO TI, KOJI ODLUČUJEMO O NAŠOJ SUDBINI!!!

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime