Kirurško liječenje raka uključuje uklanjanje tumorske mase operacijom. Tumor u Jadnoj našoj opljačkanoj je „kriminalna organizacija“. Ogroman je to tumor kojeg svakako moramo ukloniti. Zadnji datum za uklanjanje tumora je 17.travnja 2024.

Piše: NE SMIMO REĆI!!!

Ako tumor ne uklonimo na Izborima 17.travnja 2024. Jadna naša opljačkana završiti će u fazi metastatske bolesti. Tumor će se toliko proširiti da ga operacijom tehnički više neće biti moguće ukloniti. Uklonimo tumor i recimo „kriminalnoj organizaciji“Adio i nikad više, baš kako je pisalo na odjavnoj špici kultnog Malog mista.

Nažalost za nas hajdukovce ono što smo pisali prije mjesec dana se i potvrdilo – puno gore nego je itko mogao zamisliti. Izgubili smo Prvenstvo, izgubili smo Kup ali izgleda da to još nije kraj. Nakon crne nedjelje nisu povučeni ikakvi potezi da se spasi utopljenik, jedino su se opsjenar Jakobušić i Karoglan posuli peplom po glavi i dali ostavke. Smijenjen je trener i Predsjednik kluba, bave se posljedicama a ne diraju uzrok. Nažalost smjene neće i ne mogu riješiti problem. Sve je krenulo po zlu 27.siječnja 2024.! Toga dana je „kriminalna organizacija“ u Splitu dala dres Hajduka (s njegovim prezimenom) Plen Ki-munu. Odakle im pravo? Jeli to njihov klub? Dres sa brojem 34 je sve upropastio! Tim dresom bacili su PROKLETSTVO na naš klub, našu svetinju! Ne bi nas sada spasili ni pokojni Tomislav Ivić, Bernard Vukas, Beara, Frane Matošič, Žungul, Slišković…  Sveti dres Hajduka dali su čovjeku koji ne navija za Hajduk,otac mu je bio major Udbe a oni su uglavnom navijali  za FK Partizan Beograd. Najmanje što trebamo napraviti za spas Hajduka je uzeti dres s brojem 34 i javno ga spaliti na Poljudu ili još bolje na splitskoj Rivi. Prije toga mi hajdukovci trebamo poslati poruku “kriminalnoj organizaciji“ na izborima 17.04.2024. Spasimo Hajduk!!!

Plen Ki-mun je bio sposoban da igra košarku i bude član sportskog kluba Maksimir ali ga je mama lekarka proglasila nesposobnim za vojnu službu – bio je ANEMIČAN. Vojska nije za  sina od lekarke i oca majora Udbe.

Kriminalna organizacija“ ne štedi novac za promidžbu, ne daju oni svoj novac ZNA SE. Moto  „kriminalne organizacije“ je dobiti ove izbore makar prevarom pa da dalje nastave tamo di su stali u pljački našega i europskog novca. Žele donijeti zakone po kojima se nema tko miješati i istraživati to što oni rade. Eto to oni žele.

Remetinec zove, Ćaća čeka  a oni se koprcaju i još bi krali.

Na plakatima su najbolji hrvatski lopovi od stoljeća sedmog! Hrpa lažova i ne ljudi – “Za sve izazove”! Na glavnom plakatu (kod Pelješkog mosta) ne vidi se Nabijan (možda ih sve odo***aga …), a Njonja se odmaknuo od šefa – očito se priprema za analni alpinizam novom šefu. Nedostaje Rumunjka Laura da ih sve uhiti na jednom mjestu i transportira u Remetinec.

U Zadru su plakat stavili iznad gradskih bedema, bedemi su pod zaštitom UNESCO, a „kriminalna organizacija“ je pod zaštitom RADOSNOG – logično ZNA SE! Nije problem što Šima (od Novice) Erlić gleda u dup* Anemičnog, problem je što građani ne mogu na Poluotok a da ne ugledaju odvratne njuške!  Ministar Šima (od Novice) Erlić je mlad a laže ko pravi veteran, očito ima dobre mentore u stranci a i doma.

Zmaj od guz**e je još u zatvoru pa ne može „kriminalnoj organizaciji“ pomagati u izbornoj kampanji. Ovaj član „kriminalne organizacije“ je imao namjeru guz**i djecu, a „kriminalna organizacija“ u cjelini želi i dalje guz**i cijeli narod Jadne naše opljačkane. Nećete još dugo „kamarilosi“.

Nakon što uklonimo tumor na Izborima, RADOSNI će biti smijenjen a DORH i USKOK će konačno početi raditi svoj posao. Koliko će biti istraga i hapšenja lopova iz „kriminalne organizacije“?! Svaki član „kriminalne organizacije“ je potencijalni kriminalac.Uhitite svakog člana „kriminalne organizacije“, ako vi ne znate zašto, on sigurno zna! Odmah nakon izbora ispitat imovinu svakog člana „kriminalne organizacije“. Bivši HDZ-ov zastupnik, general Ljubo Ćesić Rojs nedavno je izjavio: „Bio sam u krivu, ovi moji još uvijek jamljavaju, otimaju. Napišite slobodno, ukrali bi Bogu nogu“! Bilo kakva podrška „kriminalnoj organizaciji“, iz bilo kakvog razloga je čin zla prema hrvatskom narodu. Ovu državu u stvarnosti posjeduje „kriminalna organizacija“. Oni, kao njeni vlasnici, s njom i nama građanima, rade što god im padne napamet.

Nakon što uklonimo tumor na Izborima doznati ćemo puno toga:

  • Koji je državni dužnosnik s liste „kriminalne organizacije“ u IX izbornoj jedinici zaustavo stečaj nad tvrtkom svog rođaka? Što je sve radio, kako je trgovao utjecajem, kako je instruirao svog bliskog rođaka da stečaj pokrene pred mjesno nenadležnim sudom (na TS u RI umjesto u ZD), tko mu je sve i „zašto“  pomagao u ovome, zašto tvrtka nije završila u stečaju iako je bila u blokadi puno više od potrebnih 120 dana? Je li i/ili zašto Porezna uprava nije bila u nadzoru zbog neplaćanja PDV-a… Možda ga je ujo savjetovao, on najbolje zna kako treba varati i krasti. Jasno moćnim ljudima je dopušteno mnogo toga što nije dopušteno običnim ljudima – Što je dozvoljeno Jupiteru, nije dozvoljeno volu. Vjerodostojno ZNA SE!
  • Koji je državni dužnosnik s liste „kriminalne organizacije“ u IX izbornoj jedinici uzeo od poduzetnika iz Osijeka 100.000 eura? Po čijem nalogu i zašto je išao vratiti mito u Osijek? I Mamiću su suci vratili Rolex, ali u njegovom slučaju bar imamo suđenje i smjene.
  • Koji je dužnosnik s liste „kriminalne organizacije“ u IX izbornoj jedinici sudjelovao u uzimanju 6 eura za m2 prodane općinske zemlje. Koliko je od toga pripalo njega a koliko velikog „pomagača“, po kojem ključu i kako se dijelila provizija. Koju je i koliku novu proviziju su dogovorili za „fantastičan“ projekt prava građenja?
  • Tko je najviše dobio, kome je najviše isplaćeno za izvlaštenje na brzoj cesti tzv. „Kalmetina“? Lista koju ne žele objaviti šokirati će sve! Neka objave imena. Kako to da se cestom prometuje a cesta nema uporabnu dozvoli – zašto nema uporabnu dozvolu?

Smrdi, smrdi…odvratno smrdi!

EPPO treba otvoriti ispostavu u Zadru, treba istražiti projekte: Providurova palača, CGO (Centar za gospodarenje otpadom), zadarska Riva („kriminalna organizacija“ je proglasila putničkom lukom), 4,92 milijuna eura za privatni hotel nepoznatoj tvrtki bez ikakvog boniteta, bez zaposlenih i gotovo bez prihoda sredstva iz Europskog fonda namijenjenog oporavku hrvatskog gospodarstva… Koja lopovska država, daj sve članovima daj sve članovima „kriminalne organizacije“. Ostali ni termin kod liječnika ne mogu dobiti na vrijeme. Članska buši tamo gdje burgija ne može!

Hrvatice i Hrvati prije izlaska na biračko mjesto podsjetite se kratko samo na najveće afere „kriminalne organizacije“: Fimi Media 2007. – 10.000.000 €, Afera Remorker 2009. – 3.500.000 €, Afera Sunčani Hvar 2009. – 80.000.000 €, Afera Planinska 2012. – 3.500.000 €, Afera Vjetroelektrane 2016. – 130.000 €, Afera Softver 2017. – 1.300.000 €, Afera Hotmail 2017. – 70.000.000 €, Afera zadarske rektorice 2018. – 200.000 €, Afera Janaf 2019. – 15.000.000 €, Afera Geodetski 2020. – 579.000 €,  Afera Robotaxi 2021. – 180.000.000 €, Afera plin za cent 2023. – 10.000.000 €, Marko Milić uhljebljuje prijatelja, Aladrovićevo uhljebljivanje, Frkine nekretnine, Banožićeva nesreća,  Butkov brat i tata…

U Zadru imamo pametne senzore za parking od 3 milijuna eura. Kad će proraditi? Kojeg datuma? Imamo i KIŠNE VRTOVE u Vruljici. Tri kišna vrta su „popila“ 449 tisuća eura ali nisu popila kišu koja je pala 11.ožujka. Genijalan projekt od genijalne projektantice koja sve projektira za „kriminalnu organizaciju“. Cijeli grad su uništili tzv., projektima, popilali stabla, betonirali parkove i perivoje, Muraj unakazili i Rivu uništili samo da bi mogli uzeti sebi koju stotinu tisuća eura, malo vamo malo tamo.

Dao Bog da sve što su nam pokrali utroše za odvjetnike, liječenje sebe i svoje djece. Podsjetite se ovoga, ovo je samo dio afera „kriminalne organizacije“ pa onda glasajte! To je „kriminalna organizacija“, ne mogu da ne prevare! Oni žive bez financijskih ograničenja, grade kuće, vikendice, voze se na vlastitim jahtama, imaju hektare vinograda, čak i lovišta, bazene, ljetuju ako hoće i na Maldivima, skijaju u Francuskoj, itd…a mi se borimo za golu egzistenciju.

Poštenim Hrvatima ma gdje bili, lijepi pozdrav!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime