Sjednicu Sabora Socijalističke republike Hrvatske održanu 30.05.1990. „kriminalna organizacija“ je proglasila Danom državnosti Hrvatske. Nakon te sjednice Stipe Mesić postaje predsjednik Predsjedništva SFRJ. Pa Hrvatska je još godinu i mjesec dana nakon toga bila dio SFRJ

Piše: NE SMIMO REĆI!!!

Dan državnosti bi morao i trebao biti dan kad smo proglasili neovisnost (25.6.1991.) ili  8.10.1991. kada je izglasano odvajanje iz Juge… Kako ovo može biti dan državnosti!? Ovo za ustavnopravna gov** nije kršenje Ustava?! Iskrivljavanje povijesnih činjenica je još jedan dokaz da se „kriminalna organizacija“ smatra vlasnikom hrvatske države. Vlasnici Hrvatske bi trebali biti njeni građani ali… Jedan ogorčeni Hrvat na ovo kaže: danas se slavi dan domovinskog lopovluka, pljačke i protjerivanja hrvatskog naroda i politički nepodobnih građana. Dan hrvatske sramote!

„Kriminalna organizacija“ je 25. lipnja na Jarunu održala svoju kućnu zabavu. Plen Ki-mun je na zabavu došao sa sinom. Sjajno osmišljeno kako bi se Plen Ki-mun-a prikazalo kao ljudsko biće. Nije doveo onog od 9 godina nego ovog od 2 tako da je scenarij bio osmišljen unaprijed (odradio Mali Milić). Klasika manipulatora, licemjera, diktatora…Zloupotreba djeteta za potrebe “uljuđivanja” “lika i djela”. Malac je shvatio da je u lošem društvu pa ga je prilično namučio. Možda je mali Ivan vidio da je upao među lopove pa se pokušao spasiti na vrijeme?! Navodno su mu ponudili da bude predsjednik jasličara „kriminalne organizacije“ pa je mali htio pobjeći. Tata ga je smirivao i govorio, budi hrabar sine i brani naše granice kao što je i tvoj otac. Koji premijer na svijetu ide s djetetom od dvije godine na proslavu Dana vojske?! Nažalost roditelje se ne može birati, nije dite krivo… Isto kao u Sjevernoj  Koreji na zabavi su svi gledali Velikog vođu, smijali se i kreveljili poltroni, ulizice, čekaju bolji položaj.

HOSPICIJ na Babindubu je klasičan primjer za win-win situaciju (pozitivan osjećaj uspješno dovršenog pregovora za obje uključene strane), treba ga upisati u Wikipediju, da vidimo i zašto!

U Zadru dana 12 ožujka 2021. uoči prošlih lokalnih izbora  ministar Josip Aladrović je slavodobitno izjavio: „…Projekt Hospicija, odnosno Centra za koordinaciju palijativne skrbi Zadarske županije, vrijedan je 6,5 milijuna kuna, a u njemu će se pružati sveobuhvatna zdravstvena, psihološka, socijalna i duhovna skrb za bolesnike s neizlječivom bolešću“. Na žalost jednih, a na zadovoljstvo drugih ministar Josip Aladrović nije održao predizborno HDZ-ovo obećanje. Možda zato što se sada bivši ministar morao „baviti sam sa sobom“, postao je Uskočki optuženik, a  možda bude i zatvorenik ali…

Očito su se dobre stvari dogodile nakon što nešto nije išlo po planu pa sada dolazimo do „win-win situacije“!

Oni koji su inzistirali da se projekt realizira, posebice nezavisna lista dr. Ivica Žuvela koja je zbog obećanja župana o realizaciji projekta glasovala za županijski proračun 2022. dobili su što su tražili. Jesu li oni doista ovo tražili?!

Oni koji žive na račun drugih – društveni paraziti još više su došli na svoje! Naime, sada je procjena vrijednosti rekonstrukcije sa 860 tisuća eura došla na 2,2 milijuna eura. Sa neplaniranim radovima projekt će koštati više od 2,5 milijuna eura.

Pola tebi, pola meni, pola Bagi simbol je politike koja je stvorila vladajuću kastu! Da bi bilo jasno o čemu se ovdje radi, projektom rekonstrukcije se dobiva čak DESET POSTELJA U PET DVOKREVETNIH SOBA. Ispada da će krevet u hospiciju koštati više od 250.000 eura a soba više od 500.000 eura. Lipo ZNA SE! Tako rade društveni paraziti, oni kojižive na račun drugih i pri tome se osjećaju jako dobro. Samoživi su, sebični, bezosjećajni. Uvjeravaju i sebe i druge, pa čak i one na čiji račun žive, da su bolji uspješniji, okretniji i mudriji od njih. Uništili su ekonomiju, poljoprivredu i prodali Kunu. Raselili nam djecu diljem svijeta. Ukrali nam život, sadašnjost, budućnost i domovinu i još nas uvjeravaju da je uspostavljeni odnos iskorištavanja zapravo prirodan i pravedan.

Ovo je predmet za USKOH ali nažalost nije za očekivati da će po ovome kopati „hrvatski“ USKOK,  jedini Uskok koji u RH uspješno radi je Jedriličarski klub Uskok. Crni humor, ali žalosna hrvatska i zadarska zbilja!

Završeni su Izbori za Europski parlament, a u Hrvatskoj je glasalo 21,35 posto birača. Riječ je, naime, o najmanjem odazivu u Europskoj uniji na ovogodišnjim izborima (prosjek u EU je 50,8 posto). „Kriminalna organizacija“ je slavila jer je ostvarila VELIČANSTVENU POBJEDU! Od ukupnog broja birača (3.524.179) za nju glasalo 256.295 birača ili čak 7,27% a osvojili su čak 6 mandata od njih 12. Veličanstveno ZNA SE.

EU izbori spasili su  Bartuličinu mamu, koja više neće morati za svog sina Stefana žicati lovu po Missouriju i susjednom Kansasu!

Što reći. Nakon ovoga treba na dan ukazanja (24.06.) otići u Međugorje i zapaliti svijeću. Moramo se pomoliti za Jadnu našu opljačkanu. Ovo je velika tragedija!

Hrvatska Laku noć!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime