Jučer oko 17 sati u jednoj trgovini na Viru (Ulica put bunara) došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između dvojice muškaraca

Prema informacijama kojima raspolažemo, muškarac (66) izrekao je više primjedbi na račun općinskih vlasti te je uputio par provokativnih rečenica drugom muškarcu (63). Prema policijskom izvješću, stariji muškarac se unio mlađem muškarcu u lice pa ga je ovaj gurnuo na police trgovine. Zatim je 63-godišnjak zgrabio bocu alkoholnog pića i udario starijeg muškarca u glavu prilikom čega su nastale posjekotine te ga nastavio udarati nogama dok je ovaj ležao na podu.

Tada je izašao iz trgovine, a starijem muškarcu pružena je liječnička pomoć. Zanimljivo, jutros PU Zadarska nije izvijestila medije o tom događaju, ali su zato poslali izvješće o sitnim prekršajima. Postavlja se pitanje je li to zato jer je napadač dobro poznat na Viru, ne samo kao otac utjecajnog lokalnog političara već i kao napadač na trojicu policajaca od prije više godina? Zašto PU Zadarska nije izvijestila medije o ovom incidentu?

– Zbog počinjenog prekršaja iz čl. 13 Zakona  o prekršajima protiv javnog reda i mira  obojici su izdane obavijesti o počinjenom prekršaju te  mjere opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze međusobno. Protiv istih slijedi odgovarajući optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, izvijestili su nas iz PU Zadarske nakon što smo im poslali upit.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime