Pitanje za Vas sve: Da li Vam nova ideologija-Na Kahvi-Kavi-Kafi, izgleda kao da smo na pragu revolucije? Hrvatima-Bošnjacima-Srbima, građanima-ostalim, drugim i drugačijim, Alaha i HercegBosne mi, i, mojim vrlim Mostarčanima, nikada nije lahko otvoriti oči, pa čak ni heftu poslije kahve, ali i diplomatskim rječnikom rečeno-espressa!?

Nacionalna svijest i interesi-roba su s kojom se trguje, ideološki, Na Kavi! Nakon svake takve kafe, par tisuća mladih s cijelim obiteljima, napusti LiderLend…Ostavljajući ispražnjene-napuštene domove i zavičaje! Samo Liderima, nakon kafenisanja, Bosna i Hercegovina izgleda puno ljepše! Upravljati će grobovima! Ovo, s Kahve Na Kavu pa opet Na Kafu, smrdi na veliku laž!

Dozvolite, usudio bih se ponuditi Vam, glavne odlike i načela, ideologije-Na Kavi, koja briše ratne crte i razgraničenja ali i svjetonazore privilegiranih, te ih stavlja u ravan.

Disciplina poslušnosti-gaženje po pluralizmu-nepostojanje građanskog neposluha-zatiranje javnih sloboda-zavjera šutnje-kultura straha i zamjeranja-podgrijavanje međunacionalne napetosti…Sve se to, bez ustezanja i srama, lijepo i ideološki upakuje Na Kafi…Nezaobilazan je i espresso! Čvrsto držim, kako sve to…Zahvaljujući naprednom učikovitom razvitku demokracije! Da se ne lažemo, prvenstveno uz blagonakloni doprinos lidera, u zadnjih nekoliko godina! Navedene-dostupne „vrijednosti“ ideologije-Na Kahvi, svrstane su kao posebna načela i zakoni, kako bi se stvorilo reda u zakonodavnim i pravosudnim tijelima LiderLenda! Naime, ako Vam nije poznato, Lideri jedino mogu mijenjati, na bolje, stanje ako svaki puta pobjede na izborima…Stoga, prestanite im davati za kafe…Znate, što Vam oduzimaju uz Kahvu…Vrijeme…Vrijeme je nenadoknadivo…Ne možete ga ponovo birati, niti vratiti!!!

Glavno postignuće ideologije Na Kavi je, da se pravovremeno dogovore pravci djelovanja- upravljanje procesima uhljebljenja- postignuće ciljeva, koji za rezultat imaju-uprihodovanje javnog novca i resursa za osobne potrebe…Ne bi li Republika Srpska-Fedracija-HercegBosna-Brčko: jedinstvena-nedjeljiva-demokratska BiHa-sastavljena od dva entiteta i distrikta izgledala ljepše! Vidljivo je, dakako da bi se opravdalo, i, dupelizačko ponašanje spram Međunarodne zajednice…Kako bi i njima uz espresso sve to izgledalo mnogo ljepše…Baš sam naivan, ali što sam i papak…Ja mislio, a ko Vi niste, da ovo sve što Lideri rade…Rade da bi pomogli svom narodu…Debelo sam bio u krivu…Lideri to rade jer je ispravno a i dogovoreno Na Kavi…Svjetonazorski, i u osobnom interesu ideologija Na Kavi, bez imalo ustezanja, približava sve: četnike-balije-ustaše… 

Kako li je to Na Kahvi, kad se dogovaraju državni posli? Zasigurno učinkovitije, da ne bi lideri gubili vrijeme, na parlamentarne razmirice-javne rasprave, pa da se nedo’ Bog, razvije narodna-društvena moć razmišljanja-stekla veća znanja i pronašla rješenja za probleme i krizno stanje, unutar BiH! Ideološki obrazac Na Kavi, ima zadaću da zatre javno mnijenje, na način da se potpuno oslabe demokratske institucije…Koje, upravo obrnutu, imaju za cilj iznositi istinu, kritički propitivati vlasti, prepoznavati grijehe struktura, nije u pitanju samo korupcija, koje u liderovo ime i za svoje interese Na Kahvi, izigravaju nacionalne interese i zakone! Upravo, načelo javnosti obuhvata sve one djelatnosti s kojima izabrana, demokratski, a ne Na Kavi, tijela i pojedinci upravljaju na svim razinama vlasti…No, u novije vrijeme LiderLendom se upravlja dogovorom Na Kafi!!!

Ovo kazivanje ima ambiciju pridružiti se Na Cafeu, kako bi ustvrdio svrhu kafenisanja??? 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime