Ljubušak Petar Puljić rodom iz sela Vašarovići, trenutno nastanjen u gradu Gold Coast, država Queensland u Australiji, opet je, kao i mnogo puta do sada, pokazao svoj veliki humanitarni duh te je značajnim donacijama pomogao Domu zdravlja Ljubuški i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar u borbi protiv suzbijanja pandemije koronavirusa

Petar Puljić je svojim trudom i zalaganjem cijele obitelji, supruge Zdravke i četvorice sinova: Vlatko, Branko, Anthony i Adrian, već dugi niz godina, jedan od najuspješnijih Hrvata u iseljeništvu, ne samo u Austaliji, nego i u cijelom svijetu. Iako je, vrlo trnovitim putem, uz Božju pomoć, došao do uspjeha negdje daleko od svojih Vašarovića i svog Ljubuškog, nikada na njih nije zaboravio, što pokazuje svojim dolascima nekoliko puta godišnje iz daleke Australije, ali još više ovakvim donacijama svojoj Hercegovini, kada je to najpotrebnije.

Dom zdravlja Ljubuški je, zahvaljujući ovom čovjeku velikog srca, dobio vrijednu donaciju od 14.000 KM, koje će nam uvelike pomoći u poteškoćama koje ova kriza donosi u našem poslovanju. A Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar je već prije nekoliko tjedana, na samom početku borbe s ovom pošasti zvanom koronavirus, koja je zahvatila cijeli svijet, uplaćen iznos donacije od 30.000 KM.

Pošto je gosp. Puljić, zbog situacije s koronavirusom bio spriječen doći u svoj rodni kraj ovih dana, iako je to planirao, sve dogovore i tehničke poslove oko ove vrijedne donacije Domu zdravlja Ljubuški je vodio gosp. Mirko Matić (Baja) iz Veljaka, a donacije Sveučilišnoj Kliničkoj bolnici u Mostaru su realizirane preko naših Ljubušaka, predstavnika crkvene vlasti u Mostaru.

Ovim putem, gosp. Petru Puljiću, njegovoj obitelji, gosp. Mirku Matiću i svima koji su pomogli realizaciju ovih vrijednih donacija, želimo uputiti riječi iskrene i srdačne zahvale, u ime svih djelatnika Doma zdravlja Ljubuški, ali i u ime svih korisnika naših usluga kojima će ova donacija uvelike pomoći u poboljšanju kvalitete zdravstvene skrbi. Hvala Vam što ste prepoznali naš trud i naše potrebe u ovim teškim vremenima. Samo veliki ljudi i dokazani humanitarci, mogu svojoj braći, svojim sugrađanima podariti ovako velikodušnu pomoć. (ljubuski.net)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime