Da svojim biračima političari svašta obećavaju, da im prodaju prazne priče, podvaljuju informacije, navikli smo

Ipak, ne možemo, a da se ne osvrnemo na objavljenu informaciju kako su gradonačelnik Makarske Jure Brkan i predsjednik Gradskog vijeća Marko Ožić Bebek te dr. Damir Mendeš u Splitu nedavno razgovarali o unaprjeđenju zdravstvene skrbi. Tamo ih je dočekao Marko Rađa, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, pa su razgovarali o zdravstvenoj skrbi u Makarskoj.

Tu se nameće nekoliko pitanja. Što su Jure Brkan, Marko Ožić Bebek i njegovi podanici učinili za kvalitetniju zdravstvenu skrb u posljednje četiri godine? Nije li Jure Brkan teatralno obilazio u predizbornoj kampanji 2017.godine makarski Dom zdravlja i govorio isto što govori i danas? Kako je moguće da Jure Brkan i Marko Ožić Bebek četiri godine poslije svojim biračima podvaljuju stara neispunjena obećanja? Jesu li mogli smisliti nešto drugo pa tako prevariti birače?

Makarska treba, može i mora imati bolju zdravstvenu skrb. Makarska nije toliko mali grad koliko ga malim čine nesposobni političari. Da su Jure Brkan, Marko Ožić Bebek i njihovi podanici uložili deset posto truda u unaprjeđenje zdravstvene skrbi i oživljavanje Doma zdravlja koliko su uložili u forsiranu izgradnju prema Veliko Brdu, Osejavi i drugim dijelovima grada, Makarska bi danas imala bolju zdravstvenu skrb. Ovako, Makarska ima na desetke tisuća kvadrata novih megalomanskih građevina koje su dodatno nagrdile vizuru grada i dodatno snizile kvalitetu života. Konačno, ne sumnjamo da će i na ovim izborima vjerni glasači HDZ-a još jednom dati glas Juri Brkanu, pa makar i na svoju štetu, štetu svoje obitelji i svih građana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime