Makaranin prijetio ubojstvom vlastitoj supruzi, susjedi pozvali policiju!

0

Jučer se u ulici Mate Ujevića u Makarskoj dogodio incident kada je Makaranin J.S. prijetio ubojstvom svojoj supruzi.

Kako doznajemo, do verbalnog sukoba došlo je negdje između 13 i 14 sati kada je u stan u kojem živi njegova supruga, stigao ovaj Makaranin te je došlo do nesuglasica oko plaćanja određenih računa. U jednom trenutku je, tvrde brojni očevici koji su mogli čuti svađu, Makaranin zaprijetio supruzi s kojom već godinama ne živi zbog trajno narušenih odnosa, zaprijetio ubojstvom! Tada je netko od susjeda pozvao policiju no do njihovog dolaska, nasilnika više nije bilo. Od naših izvora u makarskoj policiji pak doznajemo da je tijeom jučerašnjeg dana ipak lociran te je priveden i odveden u Split. Za samo nekoliko sati njegova boravka u Splitu, pretpostavlja se na Bilicama, Makaranin je rješenjem Općinskog državnog odvjetništva pušten na slobodu. Makarskom već kruže kuloarske priče da je netko intervenirao da se nasilnika pusti na slobodu obzirom da je isti u vrlo dobrim odnosima sa svekrvom visokopzicionirane državne odvjetnice, no ovakvu informaciju teško je i potvrditi. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. JS nije jedini zlostavljać u Makarskoj. Pitanje svih pitanja:”zašto je uopće bio prieden, kad je odmah pušten. Cvitanu i Ostojiću palac doli?!

  2. Ovo nije prvi put da je JS prijavljen kao zlostaljać. Dok ga je danas htio prijaviti GS, da mu je prijetio ubojstvom, policijski inspektor mu nije primio prijavu, uz obrazloženje da je isti sad u prioblemima je u pritvoru zbog zlostavljenja?! Zamislite dok policijski službenik nije htio zaprimiti prijavu, JS jje uz vezu izišao zatvora?! Daaa li je RH pravosudna država, a da o DORU-u da ne pričamo.

  3. Osuđujemo sve zlostavljaće, a naročito porodične, te pitamo FORUM ŽENA SDP-a, kako se sada ne oglase i zaštite žrtve nasilja, kao što su se oglasile kad je bio međunarodni dan protiv nasilnika. Obzizom da su na lasti i još malo u RH, mogli su kaao predizborni trik od Vile Irena učiniti SIGURNU KUĆU. U kojoj žive opasni psi?! kad će netko za taj lopovluk odgovaaarati?????

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime