Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom koji je u noći 13. svibnja oko 2 sata u ulici Kralja  Petra Krešimira IV remetio javni red i mir  vikom i galamom kojom prilikom je vrijeđao policijske službenike.

Nakon što se oglušio na upozorenja  da prestane doveden je u službene prostorije policije i zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola),  gdje je i dalje nastavio  vrijeđati  policijske službenike, te upućivao prijetnje. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana kojeg koristi. Pronađene su  i oduzete 4 stabljike indijske konoplje duljine od  65 do 85 centimetara, 57.7 grama  marihuane, sjemenke indijske konoplje i 20 komada streljiva za automatsko oružje. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnja, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštena proizvodnja i promet drogama,  doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

1 KOMENTAR

  1. Ajde pišeš samo šta ti paše koliko događanja si priskočija jer ti nepašu npr.privođenje i razbijanje tri brata GAZILJ itd……..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime