U Makarskoj je na glasovanje izašlo 7.330 birača odnosno 49,04%. Zoran Milanović dobio je ukupno 3.601 glas, a Kolinda Grabar Kitarović 3.424. Bilo je i nevažećih listića, čak 304

U Brelima je Zoran Milanović dobio 416, a Kolinda Grabar Kitarović 397 glasova dok je nevažećih listića bilo 44.

U Baškoj Vodi je Kolinda Grabar Kitarović dobila više glasova od svog protukandidata. Ona je osvojila 810 glasova, a Milanović 654. Nevažećih listića bilo je 63, odnosno 4,13% .

Tučepi su većinom bili za Zorana Milanovića gdje je osvojio 510 glasova dok je, sad već bivša Predsjednica, osvojila 460 glasova. Nevažećih listića bilo je 46.

U Podgori je većinu osvojio Zoran Milanović (597), a Kolinda Grabar Kitarović 511 glasova. Nevažećih listića bilo je točno 50.

I u Gradcu je Zoran Milanović dobio više glasova, 718 dok se Kolinda Grabar Kitarović izborila za 692 glasa. Nevažećih listića bilo je 43.

10 KOMENTARI

  1. Neboj se kolinda u makarskoj ima posla kolko te voja upravo gradimo nekoliko tisuca stanova soboslikar keramičar armirač it.d. samo se javi svojim prijatejima kojim prezime počinje sa slovom b.

  2. Ona je uvik bila gaćina pa i danas,prija si morao biti drug, ako si tija putovnicu za vanka,ili opanke na noge i priko trsta i jesenica gologuz vani , ali eto “lepa” brena, u nju može kako hoće, gologuzu ili obučenu ki severinu u beograd, niki kažu: ” bratstvo i jedinstvo za četnike,četnikuše ,drugove i drugarice , uvik cvate”

  3. Zli jezici govore (ili brbljavi podanici) kako je u Baškoj Vodi Faraon naredio da se mobitelom slikaju listići. Kako bi se dokazalo da se ispravno glasalo. Jer ako nisi slikao, ove godine nema ležaljki, sladoleda, štandova, tariguza… pa onda Podanici glasaju. I slikaju. Za koga glasaju nemaju oni pojma. Zaokružiti broj još i znaju zato ne treba pismenost. Onda se hvali Kradeze: Mi pobijedili. Jeste. Bravo. Nema tariguza proizvedenog u Hercegovini koji bi to mogao izbrisat. Udbaši, Omladinci i Partizani nisu glasali za (navodno) Udbaša, Omladinca Partizana. Čudo jedno pravo.

  4. Ukratko rečeno: Baška Voda+ Makarsk=petokraka,a ere kao i gaće danas : iste gaće nose, vidi samo rojsa, ivana i milu bandića,čovića i ćorića,još vali Podgora i titina brodica!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime