Tuđmanovi generali, ili kako ih je nazvala Kolinda Grabar Kitarović, marginalna skupina, već dulje vremensko razdoblje na marginalnim destinacijama Hrvatske, planiraju i pripremaju obračun s politikom Kolinde Grabar Kitarović i njenim suradnicima

Predstojeći predsjednički izbori u RH biti će pokazatelj o kakvim planovima i pripremama je bilo riječ.

Izvor portala Dnevno.ba bio je točan i pouzdan o svim dosadašnjim aktivnostima umirovljenih časnika i dočasnika Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane, koji strpljivo i kvalitetno planiraju novu Oluju za predstojeće izbore. Nečinjenje Kolinde Grabar Kitarović u zaštiti dostojanstva životne perspektive visokoh časnika Hrvatske vojske, koje je marginaliziranjem ponizio Stjepan Mesić, a zatim Ivo Josipović, neafirmiranje i neobogaćivanje temeljnih vrijednosti na kojima je uspostavljena neovisna i suverena moderna Hrvatska država, samo su neka od (ne)djela Kolinde Grabar Kitarović i njenih suradnika. Ured predsjednice popunjen je kadrovima koji su prepoznati iz Operativne akcije hrvatskih sigurnosnih službi kodnoga imena “Kameleon”. Radilo se o operativnoj akciji hrvatskih sigurnosnih službi kojom je 1998. godine utvrđeno tko sve ruši hrvatske institucije i zašto. Spisi Soroševih fondacija, koji su izuzeti od hrvatskih službi, prokazali su i viskoke dužnosnike HDZ-a, Hrvatske vojske, nevladinih institucija koji su kao špijuni surađivali sa Sorošem i nekoliko agenata stranih veleposlanstava akreditiranih u Republici Hrvatskoj, sve kako bi urušili pravni sustav Republike Hrvatske i smijenili predstavnike tzv.”Tuđmanova režima”. Izuzeti dokumenti u O.A. Kameleon, dokazuju kako su Ivan Zvonimir Čičak i Ivo Banac bili na sastanku u Budimpešti osobno sa Sorošem te kako su predlagali “model penetriranja” nevladinih (Soroševih agenata) u institucije Republike Hrvatske, kako bi ih iznutra urušili. Proračun za rušenje takozvanog Tuđmanova režima bio je odobren od Soroša u visini od 50 milijuna dolara. Novci su u Hrvatsku pristizali iz Slovenije, na način da su svaki mjesec predstavnici nevladinih udruga iz Republike Hrvatske odlazili u banku u Sloveniju i podizali gotovinu, koju su tajno prebacivali preko granice diplomatskom poštom. Samo u jednom danu Operativne akcije Kameleon, presretanjem kontigenta Soroševa novca, zaplijenjeno je 5 milijuna njemačkih maraka, na granici RH sa Slovenijom.

Operativna akcija Hag provedena je 1998. godine od hrvatskih sigurnosnih službi kojom je evidentirano tko su sve krivokletnici hrvatskoga naroda, koji su lažno svjedočili protiv Hrvatskih časnika u Haagu. Dokumentacija Međunarodnog kaznenog suda, koja je predmet O.A. Hag ukazala je kako je cilj Soroševih fondacija i njegovih suradnika u RH, uz posredovanje više akreditiranih diplomata i domaćih izdajnika-krivokletnika, kompromitiranje vodstva Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Tuđmanom i svih njegovih suradnika. Haški dokumenti jasno ukazuju kako je tajno svjedočenje Stjepana Mesića 1998. godine u Haagu, početak njegove pripreme od Soroša i stranih veleposlanstava za predsjedničku funkciju. Vremenom, sva izviješća hrvatske obavještajne zajednice pokazala su se točnima. Tuđmanov govor u Zračnoj luci Pleso od 23. studenog 1996. godine dokazao je kako su hrvatske sigurnosne službe imale točne informacije, koje su pravovremeno dostavile svom vrhovnom zapovjedniku. Danas do izražaja dolazi tko su jugokomunistički ostatci i diletanti koje je Franjo Tuđman spomenuo u svom govoru 1996. godine, suočen sa svojom bolešću. Prepoznao je Tuđman crne, zelene i žute vragove, nažalost njegova smrt ubrzala je proces vragova da isplivaju u prvi plan politike u Hrvata.

Stjepan Mesić, Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarević, njihovi suradnici, vragovi… Budimir Lončar, Dragan Čović, Siniša Tatalović, Davor Božinović, Vlatko Cvrtila, Saša Perković, Mate Granić, Pavao Miljavac, Ljubo Ćesić, Krešimir Kašpar, Mladen Bajić, Ivo Sanader… samo su neka od imena crnih, zelenih i žutih vragova, diletanata i jugokomunističkih ostataka.

Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, osigurao je infrastrukturu kadrovima koji su urušavali i kompromitirali dr. Franju Tuđmana, njegovu politiku i njegove suradnike. Diplomati hrvatske države, doškolovavanjima, preko mentora Tatalovića, Mesića i Josipovića postaju nezamjenjivi veleposlanici, konzuli, ministri, koji svojom međunarodnom politikom motiviraju mase Hrvata na napuštanje Lijepe naše. Represivni aparat Stjepana Mesića uz asistenciju jugoslavenskih otpadaka poput Bajića, Cvitana, Sanadera i inih, procesuira časnike Hrvatske Vojske, koje Kolinda Grabar Kitarović naziva marginalnom skupinom. Zanimljiv je detalj koji ukazuje kako su savjetnik predsjednice Mate Granić i Pavao Miljavac kao stranački lideri Demokratskog Centra, postali prvi operativci Stjepana Mesića, koji su pohađali sponzorirane tečajeve američkog i engleskog veleposlanstva, odajući informacije tko je provodio Operativne akcije Kameleon i Hag. Oni su prvi ljudi koji su operativno provodili Sorošev projekt detuđmanizacije, prozivajući mrtvoga Tuđmana za lošu politiku.

Danas 2019. godine, marginalma skupina Tuđmanovih časnika, pomno planira i priprema izborno iznenađenje Kolindi Grabar Kitarović, Mati Graniću i svim ostalim crnim, žutim i zelenim vragovima s Pantovčaka i Markova Trga. Vrijeme će pokazati tko je častan, a tko nečastan vojnik Hrvatske. Hrvatski generalski zbor kao udruga građana osmišljen je upravo od skupine časnika sigurnosnih službi, vremenom makinacijama, korumpirani Miljavac, Rojs i Krešić, dolaze u prvi plan i devastiraju smisao postojanja ove udruge. Javnim odmicanjem časnih Tuđmanovih generala od nečasnih samo je dio preslagivanja vojske za predstojeće Predsjedničke izbore.

1 KOMENTAR

  1. To je trebalo učiniti nakon osnivanja Države i to se zove – lustracija… to nije učinjeno i neće, jer neće ovi koji drže vlast sami sebe lustrirati… samo ostaje međustranački kokošinjac među sitnim političkim kokošarima.

  2. “Lustracija je učinjena devedeset i prve,zar nisu titini đenerali lustrirali HSP, HOS, I ZA DOM SPREMNI, a uveli streljane,pa kad su se dokopali keša vratili se u svrbiju”?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime