Jučer smo objavili vijest kako u čitavom Domu za starije i nemoćne u Makarskoj radi samo jedna medicinska sestra

Objavili smo i podatak kako je ta jedna jedina medicinska sestra kolabirala te je intervenirala Hitna pomoć. U tekstu nam se potkrao jedan netočan podatak. Nije točno da su ostale medicinske sestre i osoblje premješteni u Biokovku već su u samoizolaciji!

U cijeloj ovoj priči, ravnateljicu Doma za starije i nemoćne Mariju Lelas najviše muči pitanje tko novinarima odaje informacije. Naime, poprilično se potrudila da sve ono što smo jučer objavili ostane u tajnosti.

9 KOMENTARI

  1. Ne brine mene tko i na koji način daje informacije i Doma za starije osobe u Makarskoj. Mene brine kako to da Makarsku krizni stožer ne daje svim medijima informacije na Makarskoj rivijeri. Gosp. ravnateljica bi se trebala više brinuti ZAŠTO NIJE PODUZELA MJETE RASPOREDA DJELATNIKA PO NAPUTKU STOŽERA. Nego je odbila napravljene rasporede jednog za drugim.
    Na ovo pitanje treba TREBA TRAŽITI ODGOVORE od dotične gospođe….

  2. briga nju za zaražene i za koronu.ona se uhljebila i iz te komotne pozicije smije se svima nama koji smo na rubu egzistencije.ona a naročito njen muž uzimali su mito cijeli svoj radni vijek.vila na zelenci stanovi u zagrebu apartmani najnovija auta itd.šta rade institucije da stanu tome na kraj.nažalost ništa.

  3. “Tko odaje informacije” naslov iz tipičnog komunističkog gulaga… neki zaboravljaju da javnost IMA PRAVO na informacije i na znanje, sakrivanje informacija o oboljelima u tom domu, ako ih ima, i situaciji oko toga uopće, ne treba kriti, zašto? Da se ne bi stvarala panika možda, pa onda nije trebalo niti spominjati taj virus ni montirati sve ovo po takvoj logici… sve dok u našem Društvu budu postojali takvi “demokrati” koji taje informacije, koji prate mobilne komunikacije, koji se bave zastrašivanjima i represijom, mi nećemo izaći iz mračnih voda Komunizma. Kad bi ova mudrica koja je izjavila to iz naslova imala malo mozga u glavi, ne bi to ni rekla jer kao građanka jedne demokratske i slobodne Države tako nešto ne bi rekla ni u snovima, jer takvo nešto, ne bi ni sanjala. A kamoli izjavila u javnosti.

  4. …nije moguće…., svi kao zapanjeni…..,ali, pogledajte ‘mlade muškarce’ koji su postali gradonačelnik i načelnici općina od Makarske do Drvenika……Pa, nečuveno……upisalo se u stranku i luduje po milijardima kuna koje su ljudi dolje stjecali…… ali, netko ih izabrao…No, nema veze, idemo dalje…..pouzdano kad je rijeć o meni….Sanja Babić, prof. dr .sc., ako je bitno, a, za Gradac i Zaostrog….nije

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime