Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta osvrnuo se na najavu kako će predsjednik Vlade Andrej Plenković prisustvovat svečanosti otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija KBC-a Osijek

”Upravo idem autocestom prema Zagrebu i s moje lijeve strane prema Osijeku vidim štićena kolona u kojoj prolazi Andrej Plenković i njegova svita. Zovem odmah u Osijek da vidim što se to događa, Dan grada Osijeka bio je u subotu, a danas je ponedjeljak te mi kažu kako čovjek otvara Hitni prijem bolnice, o čemu sam već pričao kako prebacuju bolnicu na novo apokrifno mjesto za koje nitko živ ne zna gdje će biti i što će biti”, poručio je Radić.

Radić dodaje kako je najavljeno da će idejni projekt napraviti na gradskoj bolnici dok će Hitni prijem biti na staroj bolnici koja će, tvrdi ironično, biti izmještena vjerojatno helikopterima na novo mjesto.

”Taj Hitni prijem počeo je s radom nekih odjela još 27. rujna 2023. godine, a gospodin Andrej Plenković, odlučio je danas, 4. prosinca  otvoriti nešto što radi već više od dva mjeseca stoga imam jedan prijedlog za njega: – Neka otvori Vodena vrata u osječkoj Tvrđi, izgrađena 1722., nema veze što rade već dva i pol stoljeća! Tko će njemu što napraviti ili zamjerit? Neka otvori Vodena vrata, Sulejmanov most kod Osijeka, a ako imate još koji prijedlog slobodno ga predložite budući Gospodin otvara već otvoreno, a zatvara naš zdravi razum koji to sve mora prihvatiti i reći – sve je u redu!”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime