Branko Katić, političar iz Zadra i donedavni vijećnik u Skupštini Zadarske županije objavio je nedavno na svom Facebook profilu teške optužbe na račun Erste banke

Katić je doveo u vezu Erste banku i sa, kako kaže, kriminalno-pravosudnim krakenom posebno apostrofirajući Branku Rukavinu, općinsku državnu odvjetnicu.

U nastavku možete pročitati što je Branko Katić koji Zadar često naziva i Erstegradom naveo na svom Facebook profilu.

– U slučajnoj, da ne kažem nakaradnoj državi sve je moguće, u pravilu na štetu građana. Jedna od najvažnijih karika u svojevrsnoj misiji trajnog uništavanja hrvatskih građana, hrvatskih obitelji su banke poput pr. Erste banke čiji su šefovi, ali i niži činovnici podredno povezani u davno osmišljenu monstruoznu nakupinu institucionalnih reketara, u naravi običnih rotirajućih kriminalaca koji u ovakvoj Hrvatskoj imaju status božanstva zaboravljajući pritom da je samo jedan Aleksandar Makedonski, kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini udruženi u pljački hrvatskog naroda.

„Mrtva ruka“ je poznat povijesni fenomen iz doba Francuske revolucije, a cilj je bio planski opljačkati građane i opteretiti ih porezima i drugim davanjima tako da za života ne mogu vratiti dugove kao ni njihovi budući naraštaji. Vrlo važnu ulogu u tom kolopletu igra i institucionalna kriminalka, napismeno glupa šaka jada Branka Rukavina, u javnosti poznatija i kao „Branka kriminalka“ koja kao svojedobna dobitnica Rektorove nagrade ne zna redoslijed mjeseci u godini pa je tako za nju travanj prije veljače.

Rotirajući kriminalci uporno štite anonimne kriminalce u banci koji mi ne žele dostaviti elementarne dokumente vezane uz Zahtjev za kredit u kojem nisam ni na koji način sudjelovao bilo kao tužitelj, tuženik, svjedok ili obveznik plaćanja sudskih troškova za koje je do danas nejasno u kojem obimu i tko ih je platio, a taj podatak se krije. Unatoč navedenom, rotirajući kriminalci su krenuli na mene pokušavajući kroz donekle modernizirani sustav „mrtve ruke“ financijski uništiti moju obitelj i mene za vijeke vjekova.

Odlika svih kriminalaca koji djeluju u paralelnom sustavu koji vlada ovom državom jest da građanima uskraćuju informacije, ne daju tražene podatke jer kad su građani informirani, kriminalcima je ugrožena egzistencija i sloboda koju nepravedno uživaju. Dakle, tražene podatke ne mogu dobiti, a potrebni su mi za pokretanje odgovarajućih postupaka pred legalnim pravosudnim organima pod kontrolom kriminalnog krakena za koje vrijedi ono poznato pravilo „za prijatelje sve, za neprijatelje zakon“!

Rotirajući kriminalci, redom licemjeri u javnosti glume filantrope, humaniste i paralelno pljačkaju građane, dokidaju njihova ustavna, ljudska prava počev od pravosudnih tijela do nakaza u banci, a ovdje posebno ističem jednu nekadašnju novinarku Yutela koja se specijalizirala za skrivanje informacija i to jako dobro naplaćuje.

Nakon uskraćivanja informacija, dokidanja osnovnih ljudskih prava zajamčenih Ustavom, pljačke hrvatskih obitelji, sljedeći korak kojem pribjegavaju rotirajući kriminalci jest da natjeraju građane na obijesno parničenje koje onda traje godinama, tjera građane u dužničko ropstvo, a ishod je sasvim izvjestan ukoliko vas dopadne sudac ili sutkinja iz kriminalno-pravosudnog krakena, naveo je Branko Katić.

Zanimljivo je kako će na ove optužbe reagirati nadležne institucije, ali i sama uprava Erste banke ti više što Branko Katić slovi kao osoba koja nikad ne odustaje od svojih nauma.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime