Donedavni vijećnik u Skupšpini Zadarske župa nije Branko Katić prokomentirao je na svom Facebook profilu Ivana Turudića, vjerojatnog budućeg glavnog državnog odbvjetnika

Učinio je to na vrlo specifičan, intrigantan način. Njegov status prenosimo u cijelosti.

Tko smo mi tj. građani RH pa samim tim i ja osobno da sumnjamo kako je Ivan Turudić, budući glavni državni odvjetnik najkvalitetniji, najsposobniji i najbolji koji će raditi svoj posao u neovisnoj instituciji odnosno DORH-u, kako kaže AP.

Zaboravio je pritom AP napomenuti onu znamenitu trodiobu vlasti odnosno izvršnu, sudbenu i zakonodavnu. Zaboravio je i to da neovisnost prestaje kada zakonodavna vlast bira sudbenu vlast pa umjesto da državne odvjetnike, policijske načelnike i državne odvjetnike biramo na demokratskim izborima kao što je to slučaj u mnogim demokratskim zemljama, kod nas ucijenjena većina u Hrvatskom saboru odlučuje o tome tko će biti sudac Ustavnog suda ili tko će biti novi glavni državni odvjetnik.

Sve navedeno nije i ne treba smatrati ucjenom kao ni terorizmom.

Budućeg glavnog državnog odvjetnika pozivam da dođe u svoj grad Zadar u kojem je centrala institucionalnog kriminala Općinskog državnog odvjetništva kao i Županijskog državnog odvjetništva što je aksiom. Naime ta centrala progoni ljude koji nemaju vip tretman, kradu dokumente, izmišljaju spise, nezakonito izlučuju predmet o legendarnoj krađi izbora, prijete i nakon svega uznapreduju i do Zagreba. O znamenitim postupanjima Emilija Kalabrića, Ivice Škare, Branke Rukavine, Ivana Galovića, Igora Vulića i drugih već sam govorio, a nastavit ću informirati javnost.

Razlog više da posjetite najprije svoj grad je i neznana činjenica da je baš u njemu začet progon pretvorbenog kriminala u Hrvatskoj i to od strane notornog Ivana Galovića, bivšeg šefa Županijskog državnog odvjetništva, a poznatog i kao plutajućeg moreplovca. Neshvatljivo je zašto epohalni rezultati progona takvog kriminala nisu putem “uriniranog novinarstva” učinjeni dostupnima javnosti iako je plutajući moreplovac bio ljubimac takvog novinarstva. Jedva čekamo podatke koji su na ponos ŽDO-a.

Tako, poštovani Ivane Turudiću imate otvoreni poziv, smatrajte stvar otvorenom i vidimo se u našem i vašem gradu što ne bi trebao predstavljati viteški potez.

Nema stajanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime