Vitez viteški pita predsjednika Milanovića gdje si bio prije osam godina i to danas. Svatko iole pristojan ne želi se sjećati šatora, Savske, plinskih boca i hodočasnika u tom istom šatoru

Viteže moj kako se Andrej Plenković tad nije plašio plinskih boca, a sad se ogradio na Markovu trgu. Sjećam se da tad gradska firma nije htjela prevesti goste s kruzera iz Gaženice u grad i svi su šutjeli jer je to gradonačelnik naredio.

Ovako bi mogli kao djeca nabrajati do sudnjega dana, a sve u obrani neobranjivog. Vapim u ovoj novonastaloj situaciji za dugo već neviđenim ustavno pravnim sveučilišnim profesorom Palićem. Ajde opali Paliću i obrani svoju ravnicu na diku i ponos šatoraša i naknadne ako ne pameti onda demokracije.

A što se tiče sigurnosnih provjera HDZ-ovih kadrova imamo i mi u Zadru slučaj kad ne prođeš provjeru za ponovni mandat u Općinskom odvjetništvu, ali možeš biti zamjenik i nakon toga napredovati.

Zlobnici bi kazali, sve je to iz iste kuhinje. Čini mi se da bi i ovi iz manjina imali što reci predsjedniku nakon jučerašnje konferencije. È lipi moji ovo nije dobro, ali većina je tu. Kako reče najpoznatiji cincar, spasa nam nema propast ne možemo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime