Noćas oko 3:30 došlo je do verbalnog sukoba, a potom i tučnjave između više osoba na Marineti u Makarskoj ispred jednog ugostiteljskog objekta

Čitatelji javljaju da se nekoliko muškaraca svađalo, a potom je došlo do naguravanja i tučnjave prilikom čega je razbijeno i staklo na automobilu koje služi za dostavu hrane. U tučnjavi je, tvrde čitatelji, sudjelovao i (su)vlasnik ugostiteljskog objekta koji je i nedavno bio predmetom policijske istrage jer je zajedno sa svojim bratom bio osumnjičen za neovlašteno snimanje i prisluškivanje svojih gostiju.

Iz PU Splitsko-dalmatinske su nam potvrdili da je oko 03.30 sati u Makarskoj u ulici Marineta došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba koje su fizički napale 19-godišnjaka. – Spomenuti je naknadno zatražio liječničku pomoć te su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede. Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad drugim 19-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja opisanog u čl.6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu 19-godišnjaka te protiv istoga slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom općinskom prekršajnom sudu. Na okolnosti ovoga događaja kriminalističko istraživanje se nastavlja, izvijestili su iz policije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime