Prošlog vikenda, u Pragu je održan međunarodni turnir Czech Open. Kickboxing klub Mawashi je nastupio s 4 predstavnika i ukupno osvojio 4 zlatne, 1 srebrnu i 2 brončane medalje

Najuspješniji je bio Jure Drlje koji je nastupio u uzrastu seniora u kategoriji do 94kg, u dvije discipline: pointfighting i light contact. U obe kategorije, Jure je pokazao nadmoć nad protivnicima i okitio se s dvije zlatne medalje. Kristina Ravlić je nastupila u pointfightingu do 60 i 65kg.

Do 65kg, Kristina stiže do finala gdje se susreće s klupskom kolegicom Anđelom Stanić. Ovaj put Kristina je bila bolja od Anđele, te osvaja zlatnu medalju. U kategoriji do 60kg, Kristina je stigla do polufinala gdje u neizvjesnoj borbi gubi od predstavnice iz poznatog mađarskog Kiraly Teama i osvaja brončanu medalju. Anđela Stanić je nastupila u seniorkama do 65kg u pointfightingu i light contactu.

U light contactu, tehnički bolja od svojih protivnica, osvaja zlatnu medalju, dok u pointfightingu stiže do finala gdje gubi od svoje klupske kolegice Kristine i osvaja srebrnu medalju. Toni Ursić je nastupio u pointfightingu u uzrastu mlađih kadeta do 37kg. S dvije izvrsne pobjede stiže do polufinala, al’ nažalost gubi od Ukrajinca u izrazito tijesnoj borbi, te osvaja brončanu medalju. Treba napomenuti da je Toniju tek 11 godina, al je pokazao znanje i vještinu, te sa sigurnošću možemo tvrditi da ga očekuju još mnogobrojni rezultati.

Borce je na ovom turniru predvodio trener Pero Gazilj. Također treba napomenuti da za dva tjedna naša dva predstavnika: Jure Drlje i Anđela Stanić nastupaju na Svjetskom seniorskom prvenstvu u light contactu koje će se održati u Sarajevu, te im je ovaj turnir bio izvrsna provjera.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime