Rozga i Milan su se družili i prije nego što je on započeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dvije Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Sevom, srpski biznismen je prekinuo kontakt s Jelenom.

Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja, piše Blic. – Meni se zapravo sviđala Jelena Rozga, a Severinu sam ‘smuvao’ radi oklade – tako je, piše Blic, pričao Milan Popović, opisujući novinarima početak svoje ljubavne priče sa Severinom Vučković. – Dvije godine prije nego li sam i upoznao Severinu, dakle, u ljeto 2008. godine, jednog poslijepodneva u marini u Budvi pričao sam s hostesom koja je tada radila na mom brodu. Pričali smo o svemu, pa tako i o djevojkama. Riječ po riječ, i progovorili smo i o Jeleni Rozgi, koja je tih dana imala nastup u Budvi. Ja sam Jelenu poznavao iz viđenja, bila mi je zgodna i simpatična, pa sam hostesi u šali rekao da bi baš bilo fora da ona i ja počnemo ljubavnu vezu, pošto ja obožavam Dalmatinke. A hostesa je na to rekla: ‘Ma, kakva Jelena! Smotaj ti Severinu ako si frajer!’ Na to sam ja u šali odgovorio: ‘Samo je trebam upoznati, pet minuta će mi biti dovoljno’, rekao je tada Milan Popović, koji danas, nakon što su srpski mediji objavili da su Rozga i on već mjesecima u ljubavnoj vezi, šuti. Ljudi bliski Jeleni Rozgi i Milanu Popoviću kažu da ne znaju je li u pitanju nova ljubav. – Ne vjerujem u to. Mislim da Milan pušta medijske balone, kako bi napakostio Severini – kaže jedan. – Rozga i Popović? Sve je moguće. Ona trenutno nema novu pjesmu, pa joj malo medijske prašine neće škoditi, a njemu na kraj pameti ne pada da demantira vezu s lijepom i popularnom pjevačicom – govori drugi, dodajući da Popoviću laska cijela priča s Rozgom, najvećom konkurenticom Severine Vučković s kojom se posljednjih godina srpski poduzetnik viđa samo na sudu. Priča dobiva odlike najsočnije telenovele kad se pritom zna kako su Severina i Jelena nekad bile jako dobre prijateljice. Severina je Jeleni na početku samostalne karijere često pomagala savjetima, a 2007. godine pozvala ju je i na svoj veliki koncert u Umagu, gdje su dvije Splićanke skupa otpjevale ‘Sve bi seke ljubile mornare’. Četiri godine kasnije, u veljači 2011. Severina se kao gošća pojavila na Jeleninom koncertu u prepunoj splitskoj Areni, niti ne sanjajući da će zbog toga što je uspjela prodati 12.000 ulaznica mediji Rozgu proglasiti novom kraljicom estrade. Nakon toga prijateljstvo je prohujalo s vihorom, više se i ne spominje, a Rozgina najnovija navodna afera s ocem Severininog sina Aleksandra tek je šlag na torti razdora dviju nekadašnjih ‘prija’, piše Jutarnji list.

Rozga o romansi s Popovićem

Inače redovito suzdržana po pitanju iznošenja detalja o svom intimnom životu, medijske napise o svojoj romansi s “kraljem bakra” Jelena je komentirala na svom Facebooku. Pjevačica je ustvrdila kako je riječ o izmišljotini. – Istina ima samo jedno lice i kad ste već pismeno pitali, dragi izvore današnje ‘vijesti dana’, i dobili pismeni odgovor da su informacije netočne, ne mislite li da je nemoralno ne spomenuti moj demanti, već tako neoprezno okrenuti leđa pravoj istini  jer, ponavljam, istina ima samo jedno lice.. – napisala je splitska pjevačica. (Slobodna Dalmacija)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime