U prvom broju magazina ‘Appeal’, koji se bavi temama iz svijeta estetike i ljepote, Severina Kojić progovorila je o svojim ‘beauty’ rutinama, ali i o estetskim operacijama

“Važnija stvar od kreme mi je prehrana, a koristim namjernice kupljene na placu. Bitno je hraniti se zdravo i tada će koža biti prekrasna. Izbacite za početak brašno, šećer i sol. Ja ujutro prvo skuham čaj od matičnjaka u koji stavim kapi ‘reishi’ gljiva i kapi maslačka. Pijem ga polako, kao kavu, koju sam prestala piti prošle godine. Zatim pojedem doručak, a to su pretežno jaja, volim ih u svim oblicima. Salate začinjavam bučinim i maslinovim, domaćim uljem. Jedem puno voća, sve vrste mahunarki”, kaže Severina, a prenosi net.hr.

Vrlo joj je bitan i ‘beauty sleep’, a spava od 22 sata do 5 ujutro.

Estetske operacije

Pjevačica ne skriva da je išla pod nož i to s 20 godina te otkriva kako je zadovoljna s ‘popravkom’. “S 20 godina operirala sam nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problema s disanjem poslije operacije, ne prije. Ali je ljepši nego moj rođeni. Što je, je”, zaključila je Severina za ‘Appeal’.

1 KOMENTAR

  1. Nije rekla kako, usirovo, utvrdo ili ona dva na topiću? Išlai kokica potražiti tamo gdje su se u mućke pritvorili. oni su oskudjevali i prije jajcima, zato i jesu dolazili tamo kraljevi nogometa da “nasade” kvočkice na “jatagane” i jajašca!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime