Nacional je dobio na uvid dio komunikacije koju su Vaso i Jozo Brkić izmjenjivali s Franjom Vargom i Blažem Curićem te doznali koga su osim Brkićeve bivše supruge špijunirali

Prema njihovim saznanjima, Milijan Vaso Brkić špijunirao je danas 29-godišnju Anitu Nosić, mladu plavokosu lokalnu dužnosnicu HDZ-a, načelnicu općine Lovreć u Splitsko-dalmatinskoj županiji, piše Index. Poruke koje Nacional objavljuje datiraju od svibnja 2018., a Brkića je zanimalo ima li intime u korespondenciji lijepe HDZ-ovke i muškarca s druge strane. Inače, Brkić je od nje stariji 18 godina.

“Ima li intime?”, pitao je Brkić Vargu u jednoj od poruka.

“Malo”, odgovara mu Franjo Varga.

“I od nje”, znatiželjan je bio Milijan.

“Malo”, odgovara Varga.

Njegov brat Jozo špijunirao je A. V., vjerojatno atraktivnu brinetu, voditeljicu marketinga jedne strane kozmetičke tvrtke. Ona nije politički eksponirana, a nije jasno u kojem je odnosu bila s Jozom Brkićem koji joj je navodno poklonio iPad koji mu je ona vratila pa je tako došao do nekih njenih passworda.

Anita Nosić od srednje škole je u HDZ-u

Anita Nosić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, prije tri godine kada je preuzela mjesto načelnice, izjavila je kako se već u srednjoj školi učlanila u mladež HDZ-a.

“Većina djece iz mog razreda je isto napravila. Ovdje smo svi nekako usmjereni prema HDZ-u. Ja sam se odmah aktivirala i sudjelovala u svim aktivnostima ove općine. Uvijek smo imali neke skupove, neka događanja, razmišljali o tome što bi se moglo pokrenuti. Hodali smo gdje su nas pozivali po okolnim mjestima i radili zajedničke planove za razvoj. Vidjevši sve te aktivnosti, bivši mi je načelnik, još u svibnju 2013. godine, ponudio mjesto zamjenice, što sam, naravno, prihvatila s čašću i odgovornošću. I to je to”, opisala je svoj početak Nosić.

U intervjuu je spominjala i tadašnjeg dečka. Kazala je kako mu priprema teleću peku koju on voli, dok sebi tada “gradela” ribu.

“Nas su od malena učili da su vjera i običaji na prvome mjestu te da moramo imati odgovornost prema obitelji i prema našoj zajednici”, kazala je, između ostalog, novinarki Slobodne Dalmacije.

Index je jutros pokušao telefonski doći do Nosić, no u općini su nam kazali da je službeno odsutna.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime