Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije u društvu Ante Čikotića te ostalih članova i simpatizera Mosta posjetio je Grad Kaštela. Tom prilikom predstavio je građanima svoj program i viziju kako za njihov grad tako i za cijelu županiju.

„Kaštela su pokazatelj i dokaz lošeg upravljanja Splitsko-dalmatinskom županijom u posljednjih 25 godina. Danas nemamo zdravstvene usluge u Kaštelima, u samom predgrađu Splita. S ovoga mjesta obećajem da će imati samostalni dom zdravlja, da će lokalna samouprava određivati specijaliste u domovima zdravlja i da će Kaštela kao i cijela Dalmacija imati iste uvjete i zdravstvene usluge kao i Zagreb,“ istaknuo je Bulj.

Konstatirao je i kako je žalosno da u drugom po veličini gradu u županiji postoji škola u tri smjene koja prokišnjava. „Dok naša djeca ne budu imala uvjete kao u Zagrebu ja se neću prestati boriti, pritom mislim na besplatne udžbenike, besplatan prijevoz i besplatan obrok. Ja, kao čovjek iz naroda to mogu napraviti i mogu se boriti protiv političkih elita, jer nisam kao zamjenski župan Blaženko Boban koji je imenovan iz Zagreba i neću služiti njegovim gazdama.“

Naglasio je da će se boriti za svakoga obespravljenoga čovjeka i biti onaj koji će ravnomjerno usmjeravati novac na cijeli teritorij Splitsko-dalmatinske županije.

Kao jedan od većih problema naveo je i to što kaštelansko zaleđe pa i dio Kaštela nemaju vodu.

„Splitsko-dalmatinska županija do sad je bila svrha sama sebi, Dalmaciji je vrijeme da se probudi i zato pozivam sve vas da izađete na izbore i da mi date potporu, imat ćete narodnog župana koji neće uhljebljivati svoju rodbinu u tvrtke nego će se boriti za svakoga čovjeka i za svaki pedalj Splitsko-dalmatinske županije, od otoka, priobalja pa do zaleđa. Dalmacijo probudi se, vrime je za župana iz naroda, a ne za zamjenskog župana imenovanog iz Zagreba,“ zaključio je Miro Bulj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime