Prema visokopozicioniranom izvoru iz HDZ-a, bliskom premijeru Andreju Plenkoviću, Zlatko Ževrnja prisiljen je odustati od kandidature za župana!

Pritisnut brojnim aferama od navodnog sexa s prostitutkama do pogodovanja prilikom dodjele koncesije za najpoznatiju plažu u Hrvatskoj, Zlatni Rat u Bolu na Braču, Zlatko Ževrnja naštetio je svojoj stranci. Njegovom rejtingu u HDZ-u dodatno šteti sukob s drugim najjačim čovjekom u HDZ-u Splitsko-dalmatinske županije – Antom Sanaderom.
Čini se da su golemi gaf s plažom Zlatni Rat u HDZ-u prepoznali kao dobru priliku kako da se riješe Zlatka Ževrnje. Naime, žrtvovanjem Zlatka Ževrnje pada popularnost i Željku Kerumu koji je i sam od Županije Splitsko-dalmatinske dobio čak dvije koncesije na plažama, a članovi njegovog HGS-a su zajedno sa HDZ-om dizali ruke za dodjelu koncesije kontroverznoj tvrtki „Sport B“ na plaži Zlatni Rat. Ukoliko dovoljno ugroze Željka Keruma, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Andro Krstulović Opara ima šansu osvojiti vlast u drugom po veličini gradu u Hrvatskoj što je HDZ-u, ponajviše premijeru Plenkoviću od iznimne važnosti.
Ovakvim raspletom događaja profitira i Miro Bulj, MOST-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije koji povlačenjem Ževrnjine kandidature doista ima priliku osvojiti vlast na županijskoj razini. U HDZ-u Splitsko-dalmatinske županije su mišljenja podjeljena, a mnogi tvrde da je u Zagrebu pao dogovor između koalicijskih partnera MOST-a i HDZ-a kako bi se pogodovalo Miru Bulju i Andri Krstuloviću Opari.

1 KOMENTAR

    • Ante Sosic je glavni igrač u ime skupine u županiji i doživiti će neslavan svršetak političke i poslovne karijere jedino ako se nije do sada nakupijo a vjerojatno jest.Veliki Hrvat lažnog profila a mnogi sumu vjerovali.Hcsp je napustijo kao najobičnija pizda i prevarant ali jednom će biti kažnjen ,žalosno ali istinito.Bravo Sosicu!!

    • Zlatko gdje su novci iz Dugopolja i zbog čega grca općina u milijunskim dugovima.Lipa ti je kuća povuci se i uživaj sto si stekao a to nije malo .

  1. Dolazi Miro Bulj heroj domovinskog rata ,umirovljeni časnik hrvatske vojske borac prava malog čovjeka pogotovo u dalmaciji i njenom zaledju .A ti Zlatane sretno ti bilo ni u rodnom Dugopolju te više ne žele.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime