Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije Miro Bulj, skupa sa članovima i simpatizerima Mosta posjetio je Imotski, grad iz kojega dolazi kandidat za zamjenika župana i donedavni pomoćnik ministra zaštite okoliša i energetike Mate Rebić. Tom prilikom Miro Bulj predstavio je građanima svoj program i viziju kako za njihov grad tako i za cijelu županiju.

Miro Bulj, MOST-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije posjetio je Imotski. Domaćin mu je bio Imoćanin Mate Rebić, kandidat za zamjenika župana.
Na fotografiji: Miro Bulj i Mate Rebić zapalili svijeće na spomeniku poginulim braniteljima.
Foto: Branimir Boban / CROPIX

„Kao župan, prvo što ću napraviti za Imotsku krajinu – riješit ću probleme školstva. Vidimo da djeca nemaju besplatne udžbenike, besplatan prijevoz niti besplatan obrok u školi. Dom zdravlja u Imotskom će dobiti samostalnost i decentralizaciju. Imotska krajina nije spojena sa brzom cestom kao da smo u Srednjem vijeku. Ogroman je problem odlazak mladih ljudi koji su  bili najveći potencijal dalmatinskog kraja , sad su nam pusta sela, škole su nam sve praznije, a naši vrli političari jedino  dolaze u Imotski kada je predizborno vrijeme,“ istaknuo je Bulj.

Obećao je da se u blizini jezera koja su simbol, ne samo Imotskog, nego i cijele dalmatinske zagore, neće odlagati smeće kao do sada.

„Zamjenski župan Boban naslikava se po Imotskom i Vrgorcu, a prva smo županija u kojoj nije proglašena elementarna nepogoda. Imoćani, izađite na izbore, bit ću vaš narodni župan, vrime je,“ rekao je Bulj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime