Saborski zastupnik i gradski vijećnik u Gradu Sinju, Miro Bulj tražio od nosioca čudnovate koalicije u tom gradu da vrate mandate zbog, kako kaže, političkog kaosa

– Poštovane sugrađanke i sugrađani, politički kaos u gradu Sinju je posljedica dosad neviđenih političkih odnosa između izvršne vlasti gdje gradonačelnica „igra u kupe, a njeni zamjenici u špade“ i Gradskog vijeća Grada Sinja u kojem se ne zna ništa, tko je u većini, a tko u oporbi. Nažalost, bili smo u pravu kada smo predvidjeli katastrofalne posljedice ovakvog donošenja proračuna kojeg su većinom glasova donijeli vijećnici HDZ-a i nezavisni vijećnici. Gradonačelnica Križanac bez obzira što je izabrana s liste dr. Jadrijevića s velikim je zadovoljstvom prihvatila potporu HDZ-a i četvorice nezavisnih vijećnika kako bi izbjegla nove izbore bez obzira na kaos u izvršnoj vlasti, Gradskom vijeću, u gradskoj upravi, kao i lošem upravljanju gradskim tvrtkama i ustanovama u vlasništvu i suvlasništvu Grada Sinja, navodi Miro Bulj na svom FaceBook profilu.

Traži da gradonačelnica Kristina Križanac zajedno s vijećnicima konačno izabere predsjednika Gradskog vijeća, a u suprotnom neka vrate mandate.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime