Čini se da politika nije više unosna kao nekad, a najbolji primjer za to je Miro Mucić, bivši gradski vijećnik i bivši tajnik makarskog HDZ-a

U svojoj plodonosnoj političkoj karijeri, svestrani Miro Mucić okušao se u mnogim poslovima. Ostat će upamćen, između ostalog, kao držač kišobrana Jozi Vranješu, nekadašnjem HDZ-ovom zamjeniku gradonačelnika Makarske. Rijetko tko bi se prihvatio takvog posla, ali kada je u pitanju suha glava Joze Vranješa, Miro Mucić je nezamjenjiv!

Miro Mucić nesebično pridržava kišobran Jozi Vranješu

Vrijeđajući političke neistomišljenike poput Ante Pranića, nekadašnjeg “nezavisnog” gradonačelnika Vrgorca, nazivajući ga “jadom od gradonačelnika”, Miro Mucić postao je i miljenik dijela ultradesnih, da ne kažemo proustaških budalaša kada je objavio fotografiju koju možete vidjeti ispod ovog dijela teksta.

Na stranu to, Miro Mucić okušao se i kao školski vrtlar, a li ni to mu nije donijelo neke velike koristi. Ne znamo je li Mucić slučajno sa cigaretom obilazio benzinsku postaju u Makarskoj ili je bio u ulozi tajnog kupca, no dio makarske javnosti će ga pamtiti i po toj budalaštini.

Miro Mucić kosi travu ispred škole
Miro Mucić s cigaretom na benzinskoj postaji u Makarskoj

Odnedavno, Miro Mucić ima doticaja i sa prodajom nekretnina. Je li samo iznajmio svoju ogradu ili se pronašao u ulozi agenta za nekretnine, nije nam poznato, ali sa Mirom Mucićem, očito, nikad nije dosadno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime