Gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević (SDP) odbio je 9. mjesto na listi RSTART koalicije u X.izbornoj jedinici

Lokalni portal sklon gradskim vlastima piše kako se takvo što nikad nije dogodilo. I nije. Mišo Krstičević očekivao je visoko prolazno mjesto, ako ne među prva tri, onda barem 4.ili 5.mjesto Ne tako davno, Krstičević je zadao dosta muke svom stranačkom šefu Davoru Bernardiću tijekom izbora za Europarlament. Padom Bernardića, Mišo Krstičević bi profitirao. Ipak, sam čin opstruiranja je neshvatljiv kada se zna da je Krstičeviću upravo Davor Bernardić aktivno pomagao da dođe na vlast u Pločama.

Nije samo Mišo Krstičević u SDP-u koji je pokušao ugroziti Davora Bernardića. Činili su to i Mihael Zmajlović, Siniša Hajdaš-Dončić, Peđa Grbin, ali se nisu povukli podvijena repa već su prihvatili neprolazna mjesta na začelju izborne liste.

Miši Krstičeviću slijedi najgora godina njegovog, sigurni smo, posljednjeg mandata u Pločama. Građani su razočarani vladavinom SDP-a, posebice Miše Krstičevića i njegova dva, politički, neiskusna zamjenika, Ivana Marevića i Zorana Majstrovića. Ovoj trojici SDP-ovaca nisu pomogli ni naklonjeni novinari koji nemušto veličaju njihov (ne)uspjeh. Prema neslužbenim informacijama od visokopozicioniranog SDP-ovca iz Zagreba, Mišo Krstičević nije mogao dobiti prolazno mjesto jer postoje određene sumnje u zakonitost rada Grada Ploča o čemu će javnost uskoro doznati detalje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime