U proteklih nekoliko dana više čitatelja nas je kontaktiralo i skrenulo pozornost na činjenicu da se u Makarskoj ne poštuju protuepidemijske mjere

Makarska je u ovom trenutku jedan od najpogođenijih gradova u Hrvatskoj po broju novooboljelih od koronavirusa. Samo danas je objavljena brojka od četiri movooboljela u Makarskoj.

Unatoč tome, makarska riva je krcata šetačima, baš kao i Peškera i drugi dijelovi grada. Mnogi od njih se ne pridržavaju zadanih mjera socijalnog distanciranja. Nameće se i jedno od pitanja. Što rade članovi Stožera civilne zaštite grada Makarske? Zašto ne kontroliraju i ne upozoravaju građane da su se dužni pridržavati protuepidemijskih mjera? Ako su građani neodgovorni, i policija može i mora djelovati.

13 KOMENTARI

 1. Trebaju li čobani,koji su bili u vlaškome misec dana, pa sad kad je i gori krenila korona, spuzli u Makarsku, biti u samoizolaciji!???? Takvih je masu.

   • Reci mu Trpimire 😀 Makarani nikad sebi neće priznati da su jednostavno zavidna i lina stoka – sami ne bi pomakli malin prstom da nešto naprave pa kad dođe neko sa strane sa parama i idejom, pa kupi zemlju i napravi nešto- eto ti ih! Odma ovaj je vlav ovaj je ercegovac, ukra, privarijo..a da imaju mogućnost ukrali bi duplo koliko tvrde za ove! Najveći domet im se priko HDZ/SDPa uhljebit u državni proračun pa su mirniji ali nikad zadovoljni. Čast izuzecima kojih je malo.
    Makaran

  • I ja ti jebeb familiju partizansku gladni cetnice ocito nemas sta vise da prodas zemlje pa ti sad nepasu vlaji govno smdljivo
   Jebo ti milanovic mater a ti njemu gad ko i ti bili bacali ploce hosove poserevam se na grobove di su vam cacu stavili i tebi i njemu pupavcu
   ZA Dom Spremni

 2. Tipična špijunska “dojavljivačka” bratija bolesnih i iskompleksiranih likova koji ne žive svoje živote nego samo gledaju kako drugoga uništiti, olajati, špijati, zatući… LAŽ JE da je Makarska “puna šetača” nema nigdje nikoga, grad je sablasno prazan, samo pokoja obitelj u šetnji, gdjegod se vide dvoje zajedno da šetaju (jer drugog izbora nemaš) a između njih nema one “zabranjene distance” niti su to okupljanja… Oni “građani” kojima smeta što drugi žive i što dišu, neka se posakrivaju u svoje mišje ruše i neka, kao miševi ne izlaze vani na sunce. Neka iz svojih mišjih rupa gledaju Sjevernokorejsku HTV i njene hai-hai jurišnike. Neka ostave pošten svijet na miru i neka pokušaju NE ŠPIJATI, NE PRIJAVLJIVATI, NE DOJAVLJIVATI druge koji se u njihove male jadne mišje živote ne diraju. Špijuni i dojavljivači, bolesne i besprizorne perjanice naše “dične” hai-hai Vlasti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime