Posrnuli zadarski sindikalist, Vedran Uranija, sklon klađenju, prevarama, krađama i druženju s pripadnicima kriminalnog miljea još nije priveden

Kako smo prethodno izvještavali, Vedran Uranija ukrao je oko 170 tisuća kuna jednom hrvatskom branitelju još 2017. godine. U međuvremenu je o teškom kaznenom djelu krađe informirana PU Zadarska kao i Općinsko državno odvjetništvo u Zadru.

Oštećeni hrvatski branitelj koji zbog Vedrana Uranije jedva spaja kraj s krajem otkrio nam je kako je u kontinuiranom kontaktu sa istražiteljima Općinskog državnog odvjetništva u Zadru. Otkrio nam je i to kako do danas Vedran Uranija još nije priveden ili pozvan na razgovor u prostorije ODO-a Zadar te da slobodno šeta. Istraživački tim portala Megamedia došao je do zanimljivih otkrića koja bi mogla objasniti činjenicu da Vedran Uranija još nije priveden licu pravde. Vrlo skoro ćemo objaviti tko su zaštitinici lika i djela kontroverznog prevaranta Vedrana Uranije.

U međuvremenu, mnogi su kontaktirali redakciju portala Megamedia. Dojučerašnji suradnici Vedrana Uranije sada mijenjaju priču. Upravo oni koji su ga donedavno branili i našim novinarima prijetili tužbama, sada govore potpuno suprotno. Članovi nekoliko sindikalnih podružnica iz Zadra održali su nedavno i telefonski sastanak. Dogovoreno je da će vrlo skoro organizirati veliki prosvjedni skup protiv Vedrana Uranije na kojem će novinare i javnost izvijestiti o njegovom lopovluku i drugim nečasnim radnjama.

Javnosti će predočiti dokumentaciju kojom dokazuju lopovluk i prevaru Vedrana Uranije, a poručuju, ako treba, ići će i na Markov trg, pa čak i do Strassbourga! Kažu da ih je tome naučio upravo Vedran Uranija koji je to radio s takvom lakoćom kao da je riječ o bojanju kose u vinsko crvenu ili pudranju lica. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime