Upravno vijeće Dječjeg vrtića Osmjeh iz Starigrada raspisalo je natječaj za izbor i imenovanje novog ravnatelja/ice

Riječ je, vrlo vjerojatno, o formalnom natječaju na kojeg će se javiti poneki naivac misleći da može dobiti posao. Dosadašnja ravnateljica Ana Prstec Marasović, možemo se kladiti, osvojit će još jedan četverogodišnji mandat.

Kako i ne bi kada je osnivač vrtića Općina Starigrad, a na čelu Općinskog vijeća općine Starigrad njezin suprug Marko Marasović. U zapetljanoj mreži HDZ-ovih kadrova potrebno je spomenuti i Marka Čavića koji je predsjednik Upravnog vijeća navedenog vrtića, ali i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela!

Tako zapravo o sudbini Ane Prstec Marasović u prvom redu odlučuju načelnik Krste Ramić, njezin suprug Marko Marasović i Marko Čavić, desna ruka načelnika općine. Ni tu nije kraj čudnovatoj priči iz Starigrada. Marko Marasović je prije nego što je postao profesionalni političar, bio zaposlenik propalog građevinskog poduzeća Ploter d.o.o.

Za one koji ne znaju, upravo zahvaljujući suspektnim zajedničkim rabotama načelnika Krste Ramića i Slavka Šimovića, vlasnika propalog Plotera, općinski proračun oštećen je za velike novce.

Krste Ramić, načelnik općine Starigrad

Kako je riječ o HDZ-ovom načelniku i HDZ-ovim čudnovatim rabotama, pokrenute kaznene prijave i sudski postupci mogli bi se opisati onom starom narodnom: “Pojeo vuk magare!”

I na kraju, na službenim stranicama općine Starigrad kao i u svim službenim dokumentima ovog vrtića, stoji kako je naziv ustanove “OSMJEH”. Ne znamo gdje, kada i zašto je ispalo “i”, ali sukladno jezikoslovcima, različitim izdanjima hrvatskog pravopisa, pravilno se piše “OSMIJEH”, dakle sa “i”, a ne “OSMJEH”. Slovo manje više kad ionako u Općinskom vijeću sjedi čovjek koji od osnutka općine do danas još nije progovorio! Pametnom dosta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime