Bore Mršić, nekadašnji načelnik krim policije PU zadarske tužio je županijskog vijećnika Akcije mladih Marka Pupića Bakrača zbog kaznenog djela klevete

Kako pokušaj mirenja nije uspio, privatni tužitelj Bore Mršić je na zapisnik konstatirao sljedeće:”…Htio bih dodati da se sada osjećam nelagodno, uznemireno i ustrašeno. Takve osjećaje proživljavam već dulje vrijeme… Zbog toga sam se odvažio zatražiti zaštitu od Republike Hrvatske…”.

Dakle, Bore Mršić na suđenju izražava strah od Marka Pupića Bakrača koji se o svemu naknadno očitovao. – Evo pošto ni ja sam ne virujem što sam čua i doživija pročitajte sami u zapisniku sa ročišta. Zahtjev za prisustvom pravosudnog policajca su poslali pismeno sutkinji. Ja sam na to pristao. Nema smisla da čovik sidi tamo sav ustrašen, napisao je Marko Pupić Bakrač u kratkoj obavijesti medijima uz što je priložio predmetni zapisnik.

Nije jasno kako netko kome je posao obračun sa kriminalcima od kojih mnogi ne prezaju od najgorih metoda nasilja, pa i pokušaja oduzimanja života može istodobno biti djelatnik PU Zadarske i strahovati za svoj život od Marka Pupića Bakrača. Ne tvrdimo da je Marko Pupić Bakrač nekakav bezveznjak kojeg treba ignorirati, ali u svojim dosadašnjim javnim istupima nije pokazivao ništa zbog čega bi bilo koji građanin trebao strahovati za svoj život, a pogotovo Bore Mršić koji, da nije pijan izazvao prometnu nezgodu, bi vjerojatno i danas bio načelnik krim policije.

Ako je Bore Mršić bio iskren jučer na sudu i doista strahuje za svoj život, onda bi netko u PU Zadarskoj trebao pokrenuti postupak za utvrđivanje njegove radne sposobnosti. U slučaju da ustraje u navodima kako ga je strah, onda posao policijskog službenika nije za njega.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime