Od 14. do 16. lipnja u Budvi, na stadionu “Lugovi”, održat će se prvi Budva beer fest.

Jedan od najposjećenijih gradova na Jadranskoj obali u ljetnoj sezoni bit će domaćin pravom muzičkom spektaklu, na kojem će nastupiti velike regionalne zvijezde i najpoznatiji rock i pop bendovi.

Hladno pivo, Brkovi i Psihomodo pop hrvatski su bendovi koji će nastupiti od 14. do 16. lipnja na prvom Budva beer festu a pozornicu će dijeliti s poznatim glazbenim imenima regije. Uz njih, na Budva beer festu nastupit će i Željko Joksimović, Ortodox Celts, Plavi orkestar, YU grupa, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Zabranjeno pušenje, Who See i mnogi drugi.

Budva je grad koji sve više privlači publiku zbog svoje turističke, no i kulturne ponude, a po prvi put taj grad sprema veliki festivalski spektakl. Ovakva glazbena manifestacija traži punu posvećenost i odgovornost i upravo zato, u želji da grad pruži najbolje što ima gostima festivala, koristit će se svi raspoloživi resursi a domaćini će dati sve od sebe da ovo postane tradicija i prepoznatljiva festivalska destinacija.

Nova pravila poslovanja, poštivanje ekoloških standarda zbog očuvanja obale, novi sadržaji namijenjeni gostima svih generacija samo su dio priprema za novu sezonu, koje traju tijekom cijele godine. Budva beer fest otvara ljetnu sezonu velikim glazbenim imenima, a besplatnim ulazom stvara sjajnu prilika za publiku iz cijele regije da spoji ljetni odmor i more s dobrom zabavom i odličnom glazbenom ponudom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime