Načelniče Bošnjak, tražite od županije hitno brisanje plinske termoelektrane iz Prostornog plana!

0

Unatoč protivljenju većine žitelja općine Hrvace da se na Peruči izgradi plinska termoelektrana, općinske vlasti na čelu sa Dinkom Bošnjakom ne poduzimaju ništa.

Nisu pomogli ni prosvjedi u Hrvacama i Zagrebu koje je organizirao Željko Domazet, a nije pomogla ni peticija u kojoj su žitelji jasno dali do znanja da ne žele plinsku termoelektranu u svom dvorištu. Dinko Bošnjak koji je o tom projektu pet godina govorio kao o ekološkom, uoči izbora je naglo promijenio mišljenje pa sada više ne zagovarat tako otvoreno gradnju plinske elektrane dok ne prođu izbori. Kako doznajemo, prije nekoliko dana je Željko Domazet od Dinka Bošnjaka i općinskih vlasti tražio da se odrede po ovom pitanju, no oglušili su se kao i puno puta dosada ne mareći pritom za volju mještana zabrinutih za svoju budućnost. – Apeliram javno na načelnika Bošnjaka da hitno krene prema Splitu i prema svom stranačkom kolegi iz HDZ-a županu Zlatku Ževrnji i u ime većine žitelja općine Hrvace po hitnom postupku zatraži brisanje plinske termoelektrane iz Prostornog plana! U suprotnom, prosvjedovat ćemo ispred zgrade općine Hrvace dok načelnik BošNjaK ne shvati konačno da na ovoj našoj lijepoj Cetini i prekrasnoj Peruči nema mjesta za takvog zagađivača. Probudite se načelniče Bošnjak, probudite se općinske vlasti i okrenite se interesima malog čovjeka, a ne svom džepu!,kazao je za portal Megamedia Željko Domazet. Hoće li ovaj put Dinko Bošnjak postupiti pošteno i poslušati Željka Domazeta, doznat ćemo vrlo skoro.

 

1 KOMENTAR

 1. Ovima je Hrvatska u dzepu,oni su vazali turkoga kapirala.Zeljko Domazet nikako da shvati da je Hrvatska u raljama djece komunistickih janjicara.Termoelektrana na plin projekat je politickiga vrha koji je inicirao Milanovic,Cermak,Kotromanovic.Dovrsiti ce ga HDZ na celu s Žavrnjom.Domazetu i ostalim Cetinjanima poruka s pjesmom Uzalud vam trud sviraci!

 2. Dinko Bosnjak je u centru 10.kolovoz u Sinju u ono vrime bio presjednik disciplinske komisije sa DVI Srpkinje i jednim Partizanom To su bile tri srednje škole oko 3000 tisuće djece.Pitanje? Tko je mogao biti presjednik te komisije?!
  Joško Bošnjak coko rodjak od Dinka je morao odstupiti kao gradonačelnik Sinja jer mu je udba naredila da se makne ili će on i obitelj nastradati i stavili su mu pistol na čelo!!!!!
  Sto vam triba još dragi moji Hrvaćani,čuvati dinju do groba…

 3. Tko je dobijo novac za groblje u Potravlju i kako je Megram ako je točno izgradijo i groblje bez da je zemlju općina prepisala na sebe pa ovih dana moraju taj problem riješiti.Dinja kako to i ovu koja je primila novce treba ispitati.

 4. Tko je iz duljanina prodavao utakmice i tako dobro živijo i do kada će taj nered trajati?
  Plinsku elektranu vodstvo općine može staviti sebi u kuće i neka se
  nose daleko od nas a našu cetinu neće nitko gaditi.

 5. Gospodo draga ,vise se prestaniti baviti temom tko je veci Hrvat…Svi su dobro dosli ako zele dobro opcini…Cinjenica je da tko radi taj i grijesi…

 6. care,care samo naprid zgazi ove lopove na celu sa dinjin,jalon,stipon koji zive od općine i bahate se,kao da su popili pamet citavog svita

  • Reci mi jeli ijedan put na tebe bacio komad janjetine ili ti je kao čovjek čovjeku ju pružio na tanjuru i rekao ti.. Uzmi sjedi i jedi, znam dobro da nije ako što govoriš da se za vas tuče janjetinom u restoranima je istina onda se ne tuče za vas već za deblji račun koji na kraju vi žitelji hrvaca morate podmiriti iz vlastitog džepa, jako mi vas je žao, taj isti neponovljivi dinja je ponovo izabran za načelnika općine hrvace, a vi jadni hrvatacani sada ćete još više morati davati iz vlastitog džepa za njegove gušte dok vam djeca budu željna malo kruha i kojekakvih namaza za marenda ili doručak, Bošnjaci će i dalje gadjati pečenom janjetinom sve svoje pristaše prijatelje suradnike i znance i vama se smijati u brk iza leđa, da ste pametni ili dovoljno hrabri, već davnih godina ste ga mogli smijeniti a ne dopuštati da kuga komunistička vlada vašom općinom i čini od nje što je njega volja, na vašu štetu i njegovu vlastitu korist…. Sramota nezapamćena, bila i ostala.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime