Međunarodno ekipno natjecanje u podvodnom ribolovu,  Dive In kup, održat će se 04. svibnja 2019. u organizaciji Sportskog ribolovnog društva Harpun, Zadar

Sudjelovat će natjecatelji iz Tunisa, Rusije, Cipra, Italije, Grčke, Španjolske, Francuske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske. Ove je godine prijavljeno preko 100 natjecatelja podijeljenih u 40-ak ekipa, čime se nastavlja kontinuitet Dive In kupa kao najvećeg natjecanja u podvodnom ribolovu Europi.

Ribolovna zona obuhvaća širi arhipelag Dugog otoka, dok će se kopneni dio natjecanja, predaja ulova, vaganje, proglašenje pobjednika i afterparty održati u Famous Beach&Grill baru.

Natjecanje ima i svoju službenu web stranicu na kojoj se mogu vidjeti svi podaci, kao i kompletan program: http://divein.hr/kup/

Posebno smo sretni istaknuti, i već sada najaviti, da je CMAS, krovna svjetska organizacija za vodene sportove, prepoznala Dive In kup i rad Sportskog ribolovnog društva Harpun te nam dodijelila organizaciju Svjetskog prvenstva u podvodnom ribolovu za klubove, koje će se održati u svibnju 2020. Godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime