Iz Filmskog ureda Zadar najavljuju novo veliko snimanje u Zadarskoj županiji te objavljuju potragu za statistima. Svi zainteresirani mogu doći na casting koji će se održati u petak, 3. svibnja u 17 sati u hotelu Kolovare

U Filmskom uredu kažu kako će o pojedinostima projekta koji sa snimanjem počinje uskoro dati više informacija na konferenciji za novinare, a Joško Lokas, autor serije „Nestali“ poručuje:

-U želji da napravimo što realniji prikaz jednog vremena koje je iza nas, radujem se što ćemo upriličiti casting u Zadarskoj županiji u kojoj ćemo i snimati cijeli serijal. Kako glumačku ekipu predvode provjerena imena hrvatskog glumišta poput Gorana Navojca, Bojana Navojca, Alana Katića, Filipa Križana, Marka Cindrića, Vedrana Živolića i Sandre Lončarić, nas je cilj uz takva imena pridodati što više ljudi iz vaše županije, a sve kako bismo sto vjernije dočarali temu vojno redarstvene akcije Oluja.

U potrazi smo za statistima i statistima sa zadatkom s mogućim angažmanom na jedan, ali i više dana i zato pozivamo sve zainteresirane, žene i muškarce u dobi od 25 do 60 godina da se prijave na ovaj casting. Angažman na seriji bit će honoriran, a za potrebe snimanja bit će organiziran i poseban prijevoz. Radujem se sto ću i sam nazočiti ovom castingu, poručuje uoči snimanja autor serije Joško Lokas.

-Veseli nas suradnja s ekipom serije „Nestali“ s kojom smo u pregovorima oko svega što im je potrebno da se planirana snimanja i sve aktivnosti odvijaju sa što manje poteškoća. Sigurna sam da će i građani, kao i uvijek do sada, pozdraviti još jedno snimanje u Zadarskoj županiji, te iskazati dobrodošlicu filmskim profesionalcima. Statisti imaju jedinstvenu priliku okušati se pred kamerama u seriji koja će zasigurno biti vrlo gledana, poručuje Ivana Zrilić, voditeljica Filmskog ureda Zadar.

U Filmskom uredu Zadar ističu kako je ovo snimanje u Zadarskoj županiji najznačajnije ovogodišnje snimanje a posebno je po tome što će se sve odvijati samo na zadarskom području. Svaki dolazak filmskih ekipa sa sobom nosi brojne benefite za lokalnu sredinu, što očekuju i ovaj put. Filmski ured djeluje u sastavu ustanove INOVAcija, koju je osnovala Zadarska županija, a koja putem ovog ureda pruža podršku snimanjima kao prva županija u Hrvatskoj, jer je još 2014. godine osnovala takav ured. Primjer Zadra, nakon Pule i Rijeke, sada slijedi i Zagreb koji 8. svibnja organizira javno predstavljanje Filmskog ureda Zagreb koji također počinje s radom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime