U srijedu 12. 12. 2023. s početkom u 19 sati u Hotelu Alkar u Sinju u sklopu programa „Jesenjarenje // Rod, rad, ravnopravnost“ održat će se Kviz općeg znanja kojega će voditi strastvena kvizašica i lovkinja iz Potjere – Morana Zibar. Zabavan i poučan, kviz će obuhvatiti širok raspon tema iz opće kulture

Okupite ekipu i pokažite što znate, a najbolji će biti i nagrađeni. Maksimalan broj članova u ekipi je četvero, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila udruga.skup.sinj@gmail.com te putem Instagrama ili Facebooka udruge Sinjski kulturni urbani pokret.

Facebook: https://web.facebook.com/Sinjski.Kulturni.Urbani.Pokret 
Instagram: https://www.instagram.com/skup.sinj/

Broj ekipa je ograničen, zato požurite i osigurajte sudjelovanje za svoju ekipu.

Program Jesenjarenje nastao je u suradnji udruge Sinjski kulturni urbani pokret i Gradske galerije Sikirica, s ciljem da se kroz različite forme – izložbe, filmske projekcije, stručna predavanja, razgovore s autorima – publici približe određena kompleksna pitanja i aktualna društvena problematika.

Program se u 2023. godini održava uz podršku Ministarstva kulture i medija RH, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Sinja. Jesenjarenje je dio programa ‘Kultura u zaleđu’ koji se financira iz sredstava podrške Zaklade ‘Kultura nova’ za razvoj produkcije i/ili distribucije umjetničkih radova, djela i projekata.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime