I ove godine, sve posjetitelje Nektar OK Festa na Tjentištu, osim odličnog glazbenog programa, u okviru kojeg će nastupiti najbolja imena domaće i regionalne muzičke scene, 13/14/15 kolovoza očekuje još kvalitetnih programskih sadržaja

Jedan od njih su i promocije knjiga poznatih autora, koje će se realizirati u okviru festivalske OK BOOK ZONE. Ovoga puta pred festivalskom publikom priliku da promoviraju svoja izdanja imat će Dušan Vesić, rock novinar i Marko Šelić Marčelo, poznati glazbenik, ali i pisac.

Promocija knjige „Bunt dece socijalizma“, Dušana Vesića, održat će se u OK BOOK ZONI u subotu 14. kolovoza. Ovom knjigom o prvoj generaciji bendova novog talasa Dušan Vesić zaokružuje trilogiju o najvažnijim momentima jugoslavenske rok kulture. Vesić je ovdje prisutan u dvostrukoj ulozi: on je u isto vrijeme neposredni promatrač koji je iz blizine pratio novi val tijekom njegovog nastanka, vrhunca i gašenja, a ujedno i pažljivi i odmjereni kroničar koji s vremenske, ali ne i emotivne distance dočarava, oživljava i približava kulturnu epohu precizno i živopisno. Zajedno sa publikom Vesić će nas povesti kroz putovanje misli i činjenica koja nose i ostala njegova djela.

U nedelju 15. kolovoza druženje u OK BOOK ZONI rezervirano je za Marka Šelića Marčela, pisca kojem se dogodila glazba iako kronologija objavljenih dijela sugerira da se dogodilo obrnuto. Sa ovim autorom osim na njegovom nastupu koji nas očekuje na Sensation OK stage-u u OK kampu u subotu, očekuje nas druženje i u OK BOOK ZONI kroz razgovor na temu „Proza i stihovi Marka Šelića Marčela“ u kojem ćemo proći kroz sva njegova izdanja.

Nektar OK Fest ove godine na Tjentištu 13/14/15 kolovoza nudi više od jednog razloga da nas posjetite. Stoga ukoliko još niste, iskoristite preostale dane do festivala i osigurajte svoje mjestu u festivalskom kampu. U ponudi su paket OK kamp (kamp + ulaznica) po cijeni od 35,00 KM i Paket III (kamp + ulaznica + prijevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad) po cijeni od 60,00 KM. Više info o načinu prijave potražite na www.okfest.net/#booking

Uz Nektar OK Fest i ove godine je prijatelj festivala kompanija m:tel.

Vrijeme je za glazbu, vrijeme je za zabavu….vidimo se na Tjentištu 13/14/15 kolovoza.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime