Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama kruži oglas kojim se promoviraju tzv. multidotske naočale

Prema detaljnom oglasu te multidotske naočale vraćaju savršen vid u roku 21 dan, a iza ovog revolucionarnog otkrića stoji 20-godišnjak iz Makarske! Njegovo ime je Adam Golubić. – Ova priča pokazuje kako suvremeni edukativni sustav guši prave talente. Još kao učenik gimnazije, Adam Golubić želio je sudjelovati u školskom državnom natjecanju mladih istraživača. Računajući na podršku od strane učiteljice, pokazao joj je projekt multidotskih naočala koje ispravljaju vid za samo nekoliko tjedana. Ali čuo je samo smijeh i riječi “Ova čudna stvar ništa ne vrijedi. Ne glupiraj se!”. Učiteljica nije štedjela riječi, ponižavajući ga pred cijelim razredom, piše u oglasu na kojem je i fotografija mladog Adama Golubića čije se bogatstvo procjenjuje na nevjerojatnih sedam milijardi američkih dolara!

– Danas se patent za multidotske naočale procjenjuje na… 7 milijardi dolara! Mladi izumitelj je žalio da ovo rješenje ne bude dostupno samo bogatim ljudima, već svima koji ga žele koristiti, informiraju sa stranica https://fiamaxlab.com/hr/.

Usput, na stranici oglasa je i fotografija mladog Golubića, kao i zajednička fotografija s navodnim djedom koji sada, pogađate, ima savršen vid. Naravno, riječ je o oglasu za naivce kojih ne nedostaje. Za Adama Golubića iz Makarske nikad nitko nije čuo, riječ je, naime, o zavaravajućem oglasu.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime