U Metkoviću se 16. ožujka 2019. godine otvara “Kate be love“ koji će svojom ponudom svjetski poznatih brendova obogatiti ponudu grada Metkovića

Otvorenjem istoga stanovnici Doline Neretve, južna Hercegovina i ostatak Dubrovačko Nretvanske županije dobiti će brendove poput FURLE, GUESS, VERSACE JEANS, ARMANI EXCHANGE, SILVIAN HEACH na kućnom pragu . Svečano će otvorenje obilježiti poznate osobe iz javnog života Dubrovačko – neretvanske županije, Splita, Mostara, kao i brojni drugi gosti.

Kate be love“ store je namjenjen djevojkama i ženama čiji se stil odlukuje sofisticiranosti, elegancijom i profinjenošću. Svoj rad će usmjeravati prema ženama koje prate modne smjernice, ali ih ne kopiraju. „Kate be love“ store nudi savršen balans između klasike i modernog te profinjenog i nosivog.  Odjeća napravljena od najkvalitetnijih materijala izbor je ženu koja zna što želi, prate modu, ali i svoje modne instinkte i ima izgrađen stil.

Trgovina će se nalaziti na adresi Splitska 2 (Metković),  u prostoru veličine 60m2  te će kontinuirano nadopunjavati svoju ponudu s novim brendovima, prateći najnovije svjetske modne trendove.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime