U Varaždinu pod vodstvom tvrtke Parkovi d.d. održan je treći međunarodni susret komunalnih poduzeća na kojem su ugostili predstavnike deset najvećih gradskih komunalnih poduzeća Hrvatske i Slovenije

Uz studijski posjet Gradskom groblju Varaždin i šetnju starom gradskom jezgrom, hortikulturni stručnjaci tvrtke s direktorom goste su upoznali sa svojim poslovanjem i bogatim iskustvom, ali i s modernim i inovativnim uređenjima gradskih površina.

Na održanom susretu tvrtka Nasadi d.o.o. dobila je Priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti u kategoriji srednjih gradova koje su dodijelili Varaždinski Parkovi u gradskoj vijećnici.

Nasadima koji brinu o održavanju javnih zelenih površina Grada Zadra i održavanju groblja te pružanju pogrebno-grobljanskih usluga, imaju proizvodnju i prodaju sadnica u rasadniku Cerodol, cvjećarnicu Mirta na Poluotoku i dvije cvjećarnice na Gradskom groblju, ovo je još jedno priznanje za uspješno poslovanje i prepoznatu kvalitetu usluga, ali i daljni poticaj za održavanjem zadovoljstva svih djelatnika, kupaca i građana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime