Poštovani, kratko se osvrćemo na dopis tajnika PŠRD “Arbun”, Frane Filipetija od 6.9.2023. pod nazivom “Očitovanje PŠRD Arbun”, kojim se obraća devetnaestorici članova i skupštinara. Molimo vas da ovaj naš dopis javno objavite

19 časnih i odgovornih članova Društva je sukladno točki 42. Statuta i točki 42. Zakona o udrugama, isključivo (!) izvršilo nadzor nad provedenim izborima, utvrdilo i prijavilo određene nepravilnosti prilikom izbora za zastupnike u Skupštinu PŠRD “Arbun”. Poznajući svoja prava i obaveze ispunili smo člansku dužnost. Kao legalisti čekamo skori inspekcijski nadzor od strane Županije. Sve ostale navode, sve što nam pojedinci lažno stavljaju na teret, s gnušanjem odbacujemo.
Rad udruge je javan, a da nas uprava nije mjesecima ignorirala i omalovažala niti jedan dopis, niti naš zahtjev ne bi završio u medijima.

Pozivamo “volontera” Franu Filipetija i predsjednike bez privatnih interesa Tomislava Gilića i Antu Tonća Mendeša na javnu, moderiranu debatu u prisustvu medija, gdje će u demokratskoj i uljuđenoj raspravi snagom svojih riječi i argumenata dokazati sve što je izrečeno s njihove strane, kako bi javnost i kolege potpisnici prijave protiv nas dobili cjelovitu i informiranu sliku problema u Društvu.

Gospodo, vi ste na potezu!

Ravnopravni članovi PŠRD “Arbun”.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime